Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakat falan edebiyatı yapmaları normal ya zaten aşağılık bi topluluk bunlar, ciddiye almamak lazım.

gitsinler başkanlarına söylesinler 2 ay sakat topçunun peşinde niye koşmuşlar, sabah akşam zaha aşağı zaha yukarı diye diye 2 aydır gündemin anasını ağlattılar. acınası
Gidip 37 yaşında eyt li adamı alıp,yıldız topçu aldık diye sevinen mal bir topluluk sonuçta

hala anlamış değilim. resmi siteden kap bildirim yazısını bile biri ismini değştirip yaptı sanmıştım
O gün ben eve yeni girmiştim; sabah 8-9 dan beri güneş altındaydım.
İlk gördüğümde dedim naneyi yedim ben kesin başıma güneş geçti ve halüsinasyon görüyorum. 112 yi mi arasam diyordum.

Ts'ye yusuf kiralık morutan kiralık miço kiralık+3m ateşleyelim anlaşalım orta noktada

edit: Teklifi revize ediyorum;

Yusuf Kiralık
Morutan Kiralık
Miço tapusuyla
Batuhan Tapusuyla
Emre Kılınç tapusuyla
+2.5m cash o da kazıkladığımızı anlamasınlar diye :D

Arkadaşlar başarılıyız , gün geçtikçe kadronun üstüne koyuyoruz ve yönetim faaliyetlerini geliştiriyoruz, moralimiz yüksek. Onlarsa Fatih hocanın dediği gibi öyle bir duruma düştü ki çok çok acı. Adamların şuan tek amacı nasıl rahatsız edip canını bir nebzede olsa sıkarım bu Galatasaraylıların.
Bu sebeple sözde 5 Yıldız mevzusunu kaşımak ve oyuncularımıza iftira atmak dışında seçenekleri kalmadı. Ciddiye almayınız nitekim aldıkça kendilerini fasulyeden sayıp düştüğü bataklığa sizleride çekmekten haz alacaklardır, onları hayatta tutan son şeyler bunlar.

Bunlar Namussuz.
NKFVAS.

yusuf ( 2 yıl kira ) + batuhan + miçö

hayrını gör ts para istersen 1.5tan yukarı da vermeyiz daha

Denis Zakaria'yı bir alabilsek harika olurdu, 18m istemişler West Ham'dan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt