Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.170
- 95.232
- 4.978
Ve kader ağlarını örüyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidip 37 yaşında eyt li adamı alıp,yıldız topçu aldık diye sevinen mal bir topluluk sonuçtasakat falan edebiyatı yapmaları normal ya zaten aşağılık bi topluluk bunlar, ciddiye almamak lazım.
gitsinler başkanlarına söylesinler 2 ay sakat topçunun peşinde niye koşmuşlar, sabah akşam zaha aşağı zaha yukarı diye diye 2 aydır gündemin anasını ağlattılar. acınası
keşke alsalar keşkeeeeFenerbahçe, Cengiz Ünder için Marsilya'ya 8+2 ml € teklif etti.
Marsilya'nın bonservis beklentisi ise daha yüksek.
(Aspor)
Ben size dedim 18 den kapıyı açar marsilya 13-14 e alır fenerFenerbahçe, Cengiz Ünder için Marsilya'ya 8+2 ml € teklif etti.
Marsilya'nın bonservis beklentisi ise daha yüksek.
(Aspor)
Ne demek. Hoşgeldiniz, ne vereyim abime
Trabzonspor, Mislav Orsic'in beklenmedik sakatlığı sonrası Galatasaray'dan iki oyuncuyu gündemine aldı. Bordo Mavililer, Yunus Akgün veya Yusuf Demir'den birini kiralamak için girişimlere başladı. (Karadeniz Gazetesi)
Mert Gunok mutrnin en iyi yerli kalecisini alayım
O gün ben eve yeni girmiştim; sabah 8-9 dan beri güneş altındaydım.hala anlamış değilim. resmi siteden kap bildirim yazısını bile biri ismini değştirip yaptı sanmıştım
yusuf, yunus , midtsjo , cicaldau , luyindama, taylan hepsini verip ugurcani alalimVe kader ağlarını örüyordu.
Kismen evet kismen zorunluluktan SamiBegeniyon mu cidden
merti de alalım idmanlarda uğurcanın arkasında top toplarMert Gunok mu
yusuf, yunus , midtsjo , cicaldau , luyindama, taylan hepsini verip ugurcani alalim
lan Yunus a nedense kıyamıyorum. Altyapıdan çıktı diye mi neyusuf, yunus , midtsjo , cicaldau , luyindama, taylan hepsini verip ugurcani alalim
Çok iyi yüzücüyümdür neresi burası broO gördüğün ilk işaretlerden sonra ayağın yere değmiyor.
Gel karşıdaki adaya yüzelim renktaşım.