Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.475
- 65.688
- 3.963
Erden Timur gibi biri varken olmaz da diyemem.10 milyon kiralama 25 30 da zorunlu opsiyon diyor yasaklı kaynagın biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur gibi biri varken olmaz da diyemem.10 milyon kiralama 25 30 da zorunlu opsiyon diyor yasaklı kaynagın biri
Abi hayal bile değil ya. Gerek de yok zaten. Çok paran varsa Zakharyan, Baturina gibi birine çök.Herkes potansiyel diye felix istiyor. Senin elinde başka potansiyel zaniolo var onun kıymetini bilin
Doğru diyorsun, önceki mesajı okumadan seninkinden öyle bir anlam çıkabiliyordu. SorryReis maalesef en büyük sorunumuz buBen mertens kendini bulacak demedim. O sezon yeni gelen Sneijder şu anki Mertens'le aynı durumdaydı. Bir sonraki sene kendisini buldu. Mertens kendisini bulması için 5 sene geriye gitmesi lazım.
Dersin hocam dersin. Bonservisi geçtim hadi 10 milyon da maaş istiyormuşErden Timur gibi biri varken olmaz da diyemem.
Kuveyt dinarı
34 maçta kimleri kesip 2 yerli oynatacaksın. Geçen sezon Yunus tutmayınca 1 tane yerli monte edeceğiz diye 40 takla attık. Felix için değmez
O oyun kurgusuyla nasil basarili olsun? Mou+2 gibi birsey simeone'nin oynattigi.Kamadayi isterdim. Simeone Felixi adam edemedi. Ve Kamada bizim olur ve bir sene kullanmak icin maasiyla beraber öylesine 10-15 milyon harcamamis oluruz.
Kerem Demirbay Leverkusende ;
-1.70 milyon € yani 51 Milyon TL kazanıyor.
-Bizde en yüksek kazanan Türk +20 +25 Milyon TL , güncelleme gelse bile 40-45 olur.
-Kerem kulübünün istediği 8 Milyonluk bonservisi 3'e düşürecek sonrada kendisi 1.5'e tamam diyecek işine geliyorsa , 1.5 derkende hemen TL ile sözleşme imzalayacak EURO ile değil. ( 45 Milyon TL )
-Sözleşmede 2+1 .
Erden timur varken de olmaz diyebilirsin bence.Erden Timur gibi biri varken olmaz da diyemem.
buyur renktaş bu sezonki başrol oldugu maçlarBu seneki maclarindan var mi boyle bir video izleyelimBirkac macina denk geldim, takimi sirtliyordu zaten burada da yazmistim o maci sanirim da sonradan bizim Aslan yaf diye izlemek ayri keyifli.
o çok lanKuveyt dinarı
19-20 Sezonunda 3.5 Brüt ile kendi rekorunu kırdı şuan 3.2 brüt 1.7 net alıyor üstad.Alman basini 5 milyon brüt aliyor diyor. Bu 2,6-2,7 net olur.