- 1 Mayıs 2018
- 53.093
- 43.507
- 3.298
Beh
Zeh
Zeh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin kalitesini yukarıya çıkartacağız diye gidip Twitter hesabı açtılar. beIN Sports'tan içerik çekiyorlar. Koskoca ülkede doğru düzgün içerik üreticisi bulamadılar herhalde. Takımların 11'ini rtlemek ve beIN'den video çekmek dışında bir iş yapamıyorlar.Bildiğim kadarıyla yok. Geçen sene de yoktu zaten. Yabancıların tamamını yedek kulübesine alabiliyorsun diye biliyorum. Belki kadronda altyapıdan oyuncu bulundurma zorunlulukları falan vardır. Onlar bazı açılardan elini daraltıyordur, onun dışında öyle bir kuraldan haberim yok benim.
Sanırım geçen sene sonradan getirilen bu 14 yabancıya ek 3 tane de u21 yabancı hakkı mevzusu kaldırılmış. Statüde öyle bir bölüm göremedim. Onu da geçen sene getirip bu sene kaldırmaları mesela rezalet bir durum. Geçen sene ona güvenip genç oyuncu alan olduysa b.k yesin demişler resmen.
gerek yok. bize iyi bir 8 lazım şu an. icardi, raşitsa ve günay'ı da açıkladık mı tamamdır.Felix oldu da geldi diyelim
Kötü hislere sahibim
Öyle bir durumda rakiplerin kötü hislere sahip olması gerekirFelix oldu da geldi diyelim
Kötü hislere sahibim
Aynı şeyi düşünüyorum.gerek yok. bize iyi bir 8 lazım şu an. icardi, raşitsa ve günay'ı da açıkladık mı tamamdır.
t-markt stats yalancısıyım ama neredeyse sağ-sol aynı sayıda oynamış palace'da.
Iyide kanatlar en fazla efor sarf eden oyuncu tipi onlarin yedegi iyi olursa daha faydali oluyor. Forvetlerin yedegi zaten okadar yüksek profilli olmuyor genelde.E demedin mi bi ton kanatlari var hepsi de oynuyo buyukluk boyle olur bilmemne
Lewandowskiye niye bi tane yedek almamislar yillardir dogru duzgun?
Yedeklerin daha dusuk maasli biraz daha dusuk segmentli oyuncular olmasindan daha dogal bisey yok.
Bakambu muthis bi yedek mesela. Ama alexisi alsak gerizekalilik olurdu
YırtıcıyımAynı şeyi düşünüyorum.
Şöyle oyunun iki yönünü oynayabilen, tempolu, yurtıcı bir merkez orta saha lazım
ona bakma reis , ilk manu zamanları ve palace geldiğinde sağ kanat oynuyordu .karıyerınde soldan cok sagda oynamıs kral
Ligin kalitesini yukarıya çıkartacağız diye gidip Twitter hesabı açtılar. beIN Sports'tan içerik çekiyorlar. Koskoca ülkede doğru düzgün içerik üreticisi bulamadılar herhalde. Takımların 11'ini rtlemek ve beIN'den video çekmek dışında bir iş yapamıyorlar.
Formalardaki yazı tipleri rezalet. Yazı tiplerini güncellemeleri gerekiyor.
Statlardaki çimleri bu sene de yine konuşacağız. Statların bakımları konusunda hiç ama hiç kural koymuyorlar.
Her sene değişen bir yabancı kuralı var. Bu konuda yerli oynatmaya teşvik edici ücretlerle takımları teşvik edebilirler. Hoş doğrusu ligin şampiyonuna bile doğru düzgün para verilmiyor.
Bu sene şu transferlerin hatrına bari yurtdışına maç yayınlarını pazarlayıp tv gelirlerini arttırsalar keşke.
Diğer takımlar neden bu kadar az kombıne cıkarıyor?
Kanatlarin ne kadar yüksek profilli olursa okadar iyi. Örnegin rashica icin kimse hayir demez, zaha transferinden sonra bile.lewa çıkıp yerine giren oyuncu arasında fark yok muydu
cityde bile bazen dağlar kadar fark oluyor
öyle bir dünya yok
Iyide kanatlar en fazla efor sarf eden oyuncu tipi onlarin yedegi iyi olursa daha faydali oluyor. Forvetlerin yedegi zaten okadar yüksek profilli olmuyor genelde.
Diğer takımlar neden bu kadar az kombıne cıkarıyor?