Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Kerem Zaniolo Zaha Icardi dörtlüsü kaç maça ilk 11 başlar sizce?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O isim DJIBRIL SOWgerek yok. bize iyi bir 8 lazım şu an. icardi, raşitsa ve günay'ı da açıkladık mı tamamdır.
Olur mu yaw daha 5 tane sol acik 8 tane forvet gerekliArtık satış yapmadan Rashica harici kanat, 10 numara ve santrafor transferi gereksiz. Bunda anlaşalım.
Hahahahahaha
yırtıllll dedim emraah yırtıllllYırtıcıyım
Kerem i mi sattık lan yoksa
habire hücuma adam yazıyorlar
Muhtemelen Antalyaspor'a gidecek 3 hafta önce anlaşmışlardı.Bytyqi Oly'e mi gitmişti. Neyse döner Konya'ya kesin.
Senin hamstring ine yırtayımyırtıllll dedim emraah yırtıllll
Uefa bunu yaparsa Real'in öncülüğünü yaptığı süper ligin önünü açar. Bu kadar paranın da köpeği olmasınlar yoksa ellerinde ki altın yumurtlayan tavuk da gider.
Uefa bunu yaparsa Real'in öncülüğünü yaptığı süper ligin önünü açar. Bu kadar paranın da köpeği olmasınlar yoksa ellerinde ki altın yumurtlayan tavuk da gider.
yunusun son maçı olabilirmorutan yunusdan daha çok hak etmişti bence ilk 11de olmayı
Haklısın hatta bende oynatırdım ama şu da bir gerçek bu sene kadroda olmayacak Yunus eğer iyi olursa alt yapı/yerli rotasyonunda kalmaya devam edecek muhtemelen 11'de olan Midstjö de olmayacak.morutan yunusdan daha çok hak etmişti bence ilk 11de olmayı