Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus'u satmak için mi bugün 11'e koyduk. Fransa'dan gelen talepler doğrultusunda Yunus konusunda tok satıcıyı oynamaya çalışıyoruz sanırım. Bugün umarım güzel performans sergiler de 10'a falan okuturuz. Hiç umudum yok çünkü bu çocuktan.

***************MUSLERA******************
BOEY****NELSSON****APO****ANGELİNO
*******TORREİRA**GRAVENBERCH******
ZANİOLO**************************KEREM
**********************ZAHA**************
İCARDİ*********************
Maç içinde bu üçlü sık sık yer değiştirir. Özellikle Kerem ortaya daha çok kayıyor. Zaha direkt sol açık oynama ihtimali daha yüksek.

Artık satış yapmadan Rashica harici kanat, 10 numara ve santrafor transferi gereksiz. Bunda anlaşalım.
İcardo, Bakambu, Halil 3 tane etti. Barış bayağı bayağı forvet olmaya başladı. Daha Zaniolo ve Mertens de var. Forvet almayız daha zaten. Rashica ve 8 numara kaldı. Zaha bence 2. forvet oynayacak 10 no almayabiliriz o yüzden.

İcardo, Bakambu, Halil 3 tane etti. Barış bayağı bayağı forvet olmaya başladı. Daha Zaniolo ve Mertens de var. Forvet almayız daha zaten. Rashica ve 8 numara kaldı. Zaha bence 2. forvet oynayacak 10 no almayabiliriz o yüzden.

E tabi yani. Hangi biri oynayacak abi. Ben bile burada devamlı anlatıyorum bu sene çok rotasyon olacak falan diye ama, artık Rashica da geldikten sonra hücumda adam döndürecek yer kalmıyor. Yani herkes 10 maç dinlenir bu sezon onda problem yok ama işte 10 maç civarı dinlendireceğin, onun dışında devamlı 11 oynaması gereken adamların sayısını arttırmanın manası yok. Yedekler de dolu üstüne. Kamada'yı istiyordum ben mesela ama Zaha'dan sonra bana o da mantıklı gelmiyor çok.

bu lavuk çok pis gs camiasının ahını aldı
buna en çok etkileşimi bizimkiler veriyordu
binlerce etkileşimden yüzlere düştü postları

bu böyle diyorsa uğurcan hayırlı olsun

bunun bize karşı bir gt oluş borcu var 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt