Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
morutan yunusdan daha çok hak etmişti bence ilk 11de olmayı
bence ikiside haketmiyor morutan tamamen şahsi oynuyor tam halı saha topcusu
maclarda 1-2 calım yapıp güzel şut çekınce taraftarda woow yapıyor
ögrenmesi gereken cok şey var yunus daha iyi oyuncuydu ads de ama bize gelınce yıne sacmaladı

Bize pasorden ziyade mucadeleci cift yonlu adam lazim

Ndiaye kadar gerizekali olmayacak tabi

net kessie işte

şuan harıl harıl bu transfer için çalışmıyorsak bende hiçbirşey bilmiyorum

erden başkanı az biraz tanıdık

alınabilecek en iyisi kimse onunla uğraşıyor

milanın şampiyon olduğu sezonu hatırla
herif öyle bir dominantdı ki
ezip geçti italyan ligini

ibo bile saygı duyup penaltı vermişliği var

Uefa bunu yaparsa Real'in öncülüğünü yaptığı süper ligin önünü açar. Bu kadar paranın da köpeği olmasınlar yoksa ellerinde ki altın yumurtlayan tavuk da gider.

O zaman Avrupa kupası olmaktan çıkar sanmıyorum bunu yapacaklarını.Sampiyonlar ligini şampiyonlar ligi yapan etken en büyük takımların oynaması.Ayrica Fb yarın oburgun Balkan kupası aldım UEFA kupası olarak sayın diyebilir ve ben yıllarca gidemedim Arapları davet ediyorsunuz diyebilir 😁

Bize pasorden ziyade mucadeleci cift yonlu adam lazim

Ndiaye kadar gerizekali olmayacak tabi

Hem mücadeleci hem de gayet iyi oyun kuracak adam lazım. Özellikle Zaha-Icardi gibi çift forvet oynayacaksak, hem Torreira'ya yardım etmesi lazım oyun kurarken hem de ek olarak hücumda paslarıyla katkı vermesi lazım yoksa hatlar arasındaki tüm ince yaratıcı pas işlerini Kerem'e ihale etmiş olacağız. Tek ona kalmamalı o yük. Mertens denklemden çıkmış olacak çünkü geçen seneye göre, onun kattığı ekstra aklı katacak biri olması lazım.

@Emre Bari

😄 Ulan futbol ulemalari, yok profili yüksek olunca somurtma olurmus. Neden ozaman zaniolo calisip takima girmeye ugrasti ve son macta menere ikitane sapladi? Simdi felix geldide yer bulamadik. Teh Allahim ya. Birde dedigim gibi kanatta rekabet ve rotasyona gitmek faydali birsey, orada ne kadar kalite okadar iyi. Neyse maca bakacam simdi finish.

Son düzenleme:
3. yerli olarak yapılacak sağlam bir hamle ile ilk 11 de eksik kalan bölgelerin tamamlanması gerekliliğini örtüştürmek, en pragmatik çözüm olacaktır;

1. Mevcut kadroda en büyük eksiklik; ayağı temiz, sağlam bir 'hamal' orta saha. Hocanın bekleri haddinden fazla önde kullanmayı tercih ettiğini; öndeki ofansif dörtlünün de takım defansına sağlayabileceği olası katkıyı hesaba katınca, Torreira ile rol paylaşımı yapacak, geri alanı kontrol etmekle görevli bu tip bir oyuncuya şiddetle ihtiyaç olduğu çok açık...Yerli tek uygun profil Salih gibi görünüyor. Bu tanıma hiç uymayan Demirbay yerine, 3-5 milyon fazlasına imkanlar zorlanabilir ki maaşı daha düşük olabilir, kiralık da yoklanabilir; eşdeğer bir yabancı oyuncu da daha ucuza pek düşmez zaten...Okay, Okan Hocanın önde baskıya dayalı anlayışına uymaz. Bildiğim başka kaliteli yerli DM yok. Berkan da yedeği olur...

2. Muslera' yı yedeklemek için bir kaleci gerekiyor ve mecburen yerli olacak. Günay geldi geliyor, Uğurcan zor. Kim gelirse gelsin Muslera' yı takımdan kesmenin zorluğu var ve kaleci için rotasyon yerine devamlılık daha evladır...

3. Çalışkan bir 10 veya 8.5 no; ön taraf bu kadar kaliteli ve kalabalık iken öncelik verilmesi mantıklı gelmiyor. Yerli olarak net bir isim yok; Demirbay burası için de ideal profil değil...

4. Bek; bu kadroya yerlisiyle ve yabancısıyla en gerekmeyen mevki. Müldür eldeki 4 bekten hiçbirinden daha iyi değil. Aşırı saçmalık olur...

Hem mücadeleci hem de gayet iyi oyun kuracak adam lazım. Özellikle Zaha-Icardi gibi çift forvet oynayacaksak, hem Torreira'ya yardım etmesi lazım oyun kurarken hem de ek olarak hücumda paslarıyla katkı vermesi lazım yoksa hatlar arasındaki tüm ince yaratıcı pas işlerini Kerem'e ihale etmiş olacağız. Tek ona kalmamalı o yük. Mertens denklemden çıkmış olacak çünkü geçen seneye göre, onun kattığı ekstra aklı katacak biri olması lazım.
Ya bulabiliyosak zaten oylesini bulalim da kolay degil, yani pasorlugu on planda olandansa mucadelesi olana gitmeliyiz fikrindeyim sadece

Mesela sergio oynasa buyuk ariza olur zaha kerem zaniolo icardi 4lusuyle

heriflerde ki dşka bak ya çift forvet çıkıyorlar

ya yeniliriz ya fark atarız ortası olmaz bu maçın

Sezonun ilk resmî maçına çıkıyoruz inşallah güzle bi şov yapıp farklı bi skorla maçı alırız oliveranın oynuyor olması beni mutlu etti bakalım performansı nasıl olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt