- 31 Aralık 2015
- 13.167
- 8.370
- 1.488
Birisi Sarıgül'ün oğlu orta saha'yı seve seve mi getirecek demiş. Valla kola içiyordum genzime kaçtı.işbu nöbette 9700 mesajın sonunda SARIGÜL gelmiştir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birisi Sarıgül'ün oğlu orta saha'yı seve seve mi getirecek demiş. Valla kola içiyordum genzime kaçtı.işbu nöbette 9700 mesajın sonunda SARIGÜL gelmiştir
Yok ya, eski bağımsız üyenin bağımsızlığı ortadan kalkmıştı. Ondan atama gerekiyordu, clickbait gecesi haber diye paylaşıyor işte
O anlamda çıkma degil ya tam yazıp ban yemek istemedim kestim anla iste mustafa sarigulden![]()
Bağımsızsa zaten yetkisi falanda pek olmuyor sanırım sadece orada durup denetleme tarzı bir görevi oluyordu. Gerçekten clickbait işini çok sık yapmaya başladılar.Yok ya, eski bağımsız üyenin bağımsızlığı ortadan kalkmıştı. Ondan atama gerekiyordu, clickbait gecesi haber diye paylaşıyor işte
Nasıl ya, daha yaz ayından beridir bütçemiz var diyen kişi bizzat başkanın kendisi değil mi? Alay mı ediyorlar bizimle?Haluk Yürekli: "Eğer transfer için limitin yoksa paran yoksa bunu taraftarlar ile paylaşmalısın."
Yüzde yüz doğru bir çıkıştıo gün söylediği cümlelerde son derece haklıydı adam
galatasaray taraftarının 3 5 fanatik fenerli bjkli hesabın gazyla galatasaraylı hamite saldırmasını da anlamıyorum
hamitin tffde yer almakla ne çıkarı olabilir
adam almanyada bayernde schalkede rahatlıkla çeşitli pozisyonlarda görev alırdı
Para yok diye milleti kandirmaya calisan aptalin en onde gidenidir. Simdi de boyle zaman calmaya calisiyor olabilirler.Nasıl ya, daha yaz ayından beridir bütçemiz var diyen kişi bizzat başkanın kendisi değil mi? Alay mı ediyorlar bizimle?
okanı yedilerHaluk Yürekli: "Eğer transfer için limitin yoksa paran yoksa bunu taraftarlar ile paylaşmalısın."