Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Sarıgül'ün ogluymus. Allah sizi bildiği gibi yapsın 😂 arkadaş bunlar bilerek yapıyor ya

Sportif aş de biri . çıktı omer bey geldigine göre .d

GS, Emlak AŞ'de yönetim kurulu üyesiymiş hali hazırda profilinde öyle yazıyor. Pekte önemli bir atama değil kısaca.
gelen isimlerden ziyade sportifte ne görev tanımları var meraktayım.

dursun , metin öztürkte orda ama metin öztürk napar mesela sportifte...totalde ne işe yarar.

bir sürü adam var "sportif yönetici" - icraat ?? görev ? iletişimci ?

çok karman çorman.

Her başarılı sezondan sonra nasıl bu kadar b.ktan yönetiliyoruz anlamıyorum. 4 senelik şampiyonluk,uefa kupasından sonra Fatih Hoca apar topar gitti. Üstüne Hakan,Okan,Emre bedavaya veya bedavaya yakın gitti. Sonrasında Lucescu geldi başarılı sezonlardan sonra onu da gönderdik. Gerets şampiyon yaptı sonra 2.oldu diye gönderdik. Son 2 senede de hem 2 şampiyonluk hemde ŞL başarılı olduk bir sürü para geldi transfer oldu. Ama yine aynı terrane. Paraları içmi ediyorlar ne yapıyorlar anlamadım. Okan Buruk’u da kaybedersek hiç şaşmam. Camia içinde Lawrence var. Özellikle dinozor tayfa kulübün içine ediyor.

Mc fetişimiz mi var yav? Steve Mcmanaman futbola dönmek isterse bi yoklasın bizim bitirim 2'li Mc nin zirve noktası o..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

gelen isimlerden ziyade sportifte ne görev tanımları var meraktayım.

dursun , metin öztürkte orda ama metin öztürk napar mesela sportifte...totalde ne işe yarar.

bir sürü adam var "sportif yönetici" - icraat ?? görev ? iletişimci ?

çok karman çorman.
Emlak AŞ'de yönetim kurulu üyesi olduğundan onunla ilgili bir görevdir. Zaten bağımsız olarak atandıysa pekte önemli bir görevi olmaz. Metin Öztürk'ün ne yaptığını hiç bilmiyorum. Fatih Demircan Kemerburgaz ile ilgileniyordu. Nihat Kırmızı, Kavukçu vb. isimler ise ne yaptıklarını yine bilmediğimiz kişiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt