- 31 Aralık 2015
- 13.167
- 8.370
- 1.488
Mustafa Sarıgül'ün ogluymus. Allah sizi bildiği gibi yapsın
arkadaş bunlar bilerek yapıyor ya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS, Emlak AŞ'de yönetim kurulu üyesiymiş hali hazırda profilinde öyle yazıyor. Pekte önemli bir atama değil kısaca.Ömer sarıgül...
Bu hepsinin en yeteneklisi yav mimar.Mustafa Sarıgül'ün ogluymus. Allah sizi bildiği gibi yapsınarkadaş bunlar bilerek yapıyor ya
+4 transfer kontenjanı eklenmişSportif aş de biri . çıktı omer bey geldigine göre .d
gelen isimlerden ziyade sportifte ne görev tanımları var meraktayım.GS, Emlak AŞ'de yönetim kurulu üyesiymiş hali hazırda profilinde öyle yazıyor. Pekte önemli bir atama değil kısaca.
O yüzden demedim yavBu hepsinin en yeteneklisi yav mimar.
Emlak AŞ'de yönetim kurulu üyesi olduğundan onunla ilgili bir görevdir. Zaten bağımsız olarak atandıysa pekte önemli bir görevi olmaz. Metin Öztürk'ün ne yaptığını hiç bilmiyorum. Fatih Demircan Kemerburgaz ile ilgileniyordu. Nihat Kırmızı, Kavukçu vb. isimler ise ne yaptıklarını yine bilmediğimiz kişiler.gelen isimlerden ziyade sportifte ne görev tanımları var meraktayım.
dursun , metin öztürkte orda ama metin öztürk napar mesela sportifte...totalde ne işe yarar.
bir sürü adam var "sportif yönetici" - icraat ?? görev ? iletişimci ?
çok karman çorman.
O anlamda çıkma degil ya tam yazıp ban yemek istemedim kestim anla iste mustafa sarigulden+4 transfer kontenjanı eklenmiş
Yok ya, eski bağımsız üyenin bağımsızlığı ortadan kalkmıştı. Ondan atama gerekiyordu, clickbait gecesi haber diye paylaşıyor işteSportif aş de biri . çıktı omer bey geldigine göre .d
Başkan dursun yardımcısı mustafa sarıgül. Var bir hayalimizişbu nöbette 9700 mesajın sonunda SARIGÜL gelmiştir
Ali benim kafam çok güzelDe Bruyne için erken, onu Mertens sonrası alalım seneye