Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simitçi niye atandı sportife...onun gibi garip gurup isimleri doldurmak için mi şu KAP yani...

hamit , albayrak vs vs gitsinler başka bir şey bulsunlar hobi diye takılmak için.

ikiside birbirinden beter karakter.

Ben artık pes ettim.
Bunların defolup gitmesi için nöbet tutacağım.
5-10 milyon arasına 3 senedir 50 tane yetenekli herif transfer oldu. Elalem gidip 2 milyona oyuncu indiriyor bir sene sonra 20 milyona satıyor. Bizim yetenekten acizler yok paramız var, yok geç kalmadık diye gazel okuyup okutuyor.
Futboldan sim anlıyomuş gibi geç kalmadık diyebilme cüretine sahip adamlar yönetiyor kulübü.

3-5 tane mal twitter gazetemcisine para aktarıp mal mal taraftarı konsolide etmeye çalışmak dışında 1 senedir yaptıkları başka bir şey yok.

Geçtiğimiz senelerde de transfere taş koyup durdular. Ama koca camiayı bitirmeye yemin etmiş adamlar versinler yetkiyi görsünler etkiyi.

simitçi niye atandı sportife...onun gibi garip gurup isimleri doldurmak için mi şu KAP yani...

hamit , albayrak vs vs gitsinler başka bir şey bulsunlar hobi diye takılmak için.

ikiside birbirinden beter karakter.
Diğer isimlere katılmakla birlikte her ne kadar antipatik biri de olsa Hamit olabilecek bir adam. TR'de yöneticileri düşündüğümüzde bir de eksiği yok fazlası var. Hamit olacağını da sanmıyorum pek.

Bir tane urfalı dayı birde beceriksiz cenk + simitci tayfa varken Hamite pek birşey demem açıkcasi bu 3 u bir hamit etmez bile denilebilir iyi kotu bayernde vs oynamis bir isim.

Sucici listesine ekleyemeyen 3 gün önce menajeri tarafından kulübe önerilince bunu bitirin diyemeyen adam da aynı kayıkta gidiyordur.
o iş çoktan bitmiştir bence

bizimkilerin temmuzun ortasından önce transferle ilgili toplantı bile yaptıklarını düşünmüyorum

her şey bu mantıkla ilerliyor

1722542602773.png

HY " Dursun özbek gene geçen seneye gönderme yaptı - artık bıçak kemiğe dayandı .. söyleyeceklerimiz var"

hadi bakalım gs başkanına nasıl gider yapıyorsunuz görelim . Ali koça yaparken kolay tabi prim sebebiniz.

içeriye eleştirinizi izleyelim bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt