Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.865
- 22.709
- 2.933
Hamit Yem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerden ulaştırıldığı, neye hizmet edildiği şüpheli olan sözleşmeyi okuduğunu anlamadan yalan dolanla gündem yaptın, bildiğin karalama kampanyasına hizmet ettin. 1 hafta sonra yanlışlık olmuş, özür dilerim. Ne güzel meslek be.
daha iyisi için uğraşıyoruzLuka Sučić, Real Sociedad'a Transfer Oldu
Luka Sucic, Salzburg'dan 10 milyon euro karşılığında Real Sociedad'a transfer oldu. Bidaki satıştan %10 pay eklendi. Sucic, 2029 yılına kadar sözleşme imzaladı.www.gscimbom.com.tr
Tamam fernando ile donkun(sezonun ikinci yarısı ) aynı süreyi aldığı seneye gidelim o zaman yada yekta melo senesine gidelim yada ömer bayram lemina senesinevarsayımla konuşmayalım
aynı süreyi almayacakları için bütün yazdıkların çöpe gidiyor
Hamit Altın Top: Benim GS’a ihtiyacımdan çok GS’ın bana ihtiyacı var. Bu konuda hiç mütevazi olmayacam! Eved!
daha iyisi için uğraşıyoruz
Beceremezlerki , o yüzden tecrübeli Albayrak gündemdebulabilene 10a 15e milyon tane iyi topçu var al sucic 10a gitmiş işte
bizimkilerin ana amacı başka sanırım riostan wendelden falan cukka
bu kulüp cukkaya izin verir mi Cafombulabilene 10a 15e milyon tane iyi topçu var al sucic 10a gitmiş işte
bizimkilerin ana amacı başka sanırım riostan wendelden falan cukka
Kendisine itiraz edeni tasfiye ediyorlar normal değil mi?toplamişlar arkadaş tayfasini.bir tane işini bilen, akıllı bi adam kalmadı mı şimdi kulübün içinde
erden baskan gitti, her sey bitti bu ne
Hamit Altın Top: Benim GS’a ihtiyacımdan çok GS’ın bana ihtiyacı var. Bu konuda hiç mütevazi olmayacam! Eved!