Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu bek konusunda kafa yormanıza gerek yok - 1 oyuncu aldık (doğru/yanlış/iyi kötüyü zaman gösterecek) Köhn satılıp jelerti sola ters ayak beke atma fantazisi gerçekleşmez.

okan hoca benim anladığım sağlı sollu beklerin dahil olduğu hücum planı var - fakat bu top kaybıyla yediğimiz geçişlerde bize negatif döndü tüm sezon. Bek konusunda daha bir şey olmaz. ortasaha bu konuda çok önemli.

ortasaha içinde bize kademesi olan , ofansif olarak pas ve taşımayı yapabilen merkez orta saha lazım.Beklere pas istasyonu olacak edecek (köhn mesela hızlandığında topla iyi , ama durarak top alırsa top taşıması vasat - iyi bir ortasaha transferiyle bu işlerin kalitesi artar - zaha ziyech/BAY ve icardiye ekstra pas opisyonu oluşur)

buna bağlı olarak:

Wendel: bana göre 4-3-3 ün ofansif orta sahası..8-10 gibi adam. (ve çok pahalı yazılan çizilene göre)
Rios : bana göre X bir EPL takımı (fulham vardı) girer alır - biz almayız bu adamı. palmerias yüksek bonservisle oyuncu gödneren kulüp - olacağını sanmıyorum. biraz kapalı kutu - beklentiler karışık
Ezequiel Fernandez : en ucuzu , kağıt üzerinde en optimal trasnfer gibi duruyor bizim açımızdan - becerebilirler mi bilmiyorum. 21 yaşındaki adam , seviye atlarsa anormal değerlenir elinde.

Orta saha transferi Süper kupa finaline yetişmedi maalesef

Adam akıllı bir orta saha ile şu kargaları parçalamamız lazımdı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca yangin yapanlara gerekli cevabi vermis artik bir sey demeye gerek yok. Belliki bir seyler icin ugrasiliyor hoca da mevzunun icinde.

Orta saha icin sabretmek lzm, son aciklamalarindan bunu anladim ben. Panik yapmaya gerek yok falan demis sanirim.

Muhtemelen birileri bekleniyor.

oraya yetişmesi çok önemli değil ya

tam ihtiyacımızı bulacaksak ağustos 10-15 e kadar bile sabredilir.

hiç kolay transfer değil (sırf almak değil - uyumlu adamı almak bence epey zor olay- o karar kolay karar değil okan hoca konusunda)

oraya yetişmesi çok önemli değil ya

tam ihtiyacımızı bulacaksak ağustos 10-15 e kadar bile sabredilir.

hiç kolay transfer değil (sırf almak değil - uyumlu adamı almak bence epey zor olay- o karar kolay karar değil okan hoca konusunda)

Bu hikayenin sonunu daha önce izledik hep beraber

Sol beksiz, forvetsiz , orta sahasız sezonlar yaşadık ve Avrupa’da bunun acısını çektik

Mevcut yönetim beni korkutuyor, mesela 2 aydır sağ bek bekledik jelert geldi

AWB,Mazroui falan beklesek derim ki zor transfer şartlar anca oluşmuştur

3 ay bekleyip orta sahaya vecino,ndombele tarzı bir transfer yaparsak koca sezonu mahvederiz

İş dursun olunca olmaz diyemiyorum, çok uzadı bu mevzu 1 hafta sonra süper kupa 2 hafta sonra lig başlıyor

Kaan var berkan var demirbay var bunlar bjkye fazla fazla yeter

Defanslarindaki problem korkunc onlarin hala transfer yapmadilar enteresan

Onlarin bu donemini almeida, simao, quaresmali doneme benzetiyorum biraz.

Orta saha için ne vereceği belli olmayan güney amerikalılara bu tarihte para saçmaktansa gerekirse son güne kadar ana hedeflerden birinin(mctominay, fofana vb.) düşmesini beklemeye razıyım şahsen. Sağ bekte alındı, ortayı o tarihe kadar Kaan, Demirbay, Berkan götürür.

Bu hikayenin sonunu daha önce izledik hep beraber

Sol beksiz, forvetsiz , orta sahasız sezonlar yaşadık ve Avrupa’da bunun acısını çektik

Mevcut yönetim beni korkutuyor, mesela 2 aydır sağ bek bekledik jelert geldi

AWB,Mazroui falan beklesek derim ki zor transfer şartlar anca oluşmuştur

3 ay bekleyip orta sahaya vecino,ndombele tarzı bir transfer yaparsak koca sezonu mahvederiz

İş dursun olunca olmaz diyemiyorum, çok uzadı bu mevzu 1 hafta sonra süper kupa 2 hafta sonra lig başlıyor

yönetime güvenmiyorum zaten her açıdan iyi bir trasnfer işi çıakracakları adına . süreç olarak bakıyorum. doğru adam olacaksa 10 gün daha sabrederim yani demeye getirdiğim o. yönetime süre tanıma değil.

Bek konusunda çok delirmiyorum ben açıkçası 3-4M maaş aralığındaki bek ben de ok duramıyor- Torreira bile 2 sene üzerine 3.kaptan 3-3.5 arası alıyor galiba - laps diye o bantta bir bek geitrmek akla hayır durmuyor.

halukların yayını şimdi izliyorumda

anket açıp canlı sonuç değiştiğini yıllar sonra yeni görmeleri komikmiş.

o kadar transfer kanalı değiliz deyip 3 oyunucuya anket açma falan ... yani ..komik

halukların yayını şimdi izliyorumda

anket açıp canlı sonuç değiştiğini yıllar sonra yeni görmeleri komikmiş.

o kadar transfer kanalı değiliz deyip 3 oyunucuya anket açma falan ... yani ..komik
Yapma etme üstad

Halukları asmak üzere gsc yönetimi ztn

Körükle gitmeyelim

Yapma etme üstad

Halukları asmak üzere gsc yönetimi ztn

Körükle gitmeyelim
TFF ve ali koç konu olunca esip gürlüyorlar - hoşumuza gidiyor

ama esas haber istediğimiz

Yönetim konusunda: aman çok giydirmeyelim
Transfer: Biz transfer habercisi değiliz ama hazılırk maçında İLK SÖYLEYEN olmak için yayın açarız

moları negatif yazar

dedikleri tamamen boştur demiyorum ama güzelleme yapıyorlar.

Günaydın büyük GSC. Bende can simidi olarak biriyle anlaştığımıza ama Okan hocanın onayı ile belli isimlerin fiyatının düşmesini beklediğimize inanıyorum. Hoca çok sakin. Vardır bir bildiği.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

@Emre Zeytinli

adamlar kemerburgazdaki tuvalet olayını "abartmayalım" diye mizaha vurmuşlar..

burda bile çekinceli yaklaşıyorlar yönetimden laf gelmesin diye - lafa bak - ordaki işçiler nereye yapıyor demişler.. şantiye tuvaletine pek girmemişler belli ki :D

adamlarsa gitsinler orda gezerek canlı yayın yapsınlar - alkışlayayım.

bu arada bir tarafım Oliveira gidiş haberi çıkarsa arkasından 8 olayı gelebilir - ne alaka olur bilmiyorum ama ö yönde bir hissim var.

orta sahaya bence başka isim gelecek. 30 senedir Galatasaray’ı takip ediyorum, transfer dönemlerinde (elzem noktalarda) ismi ayyuka çıkan oyuncular yerine hep süprizler geldi hatırladığım.

gravesen-inomato
Oliveria-baroş
Govou-keita
Kalström-melo
belotti-icardi vs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt