Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.247
- 72.849
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama wendeldense ben buna daha yakınım340 macta 4 gol, baya defansif evet
Benfica soyguncu, 25m fiyat cekerlerama wendeldense ben buna daha yakınım
evet alamayızBenfica soyguncu, 25m fiyat cekerler
Bu sene ben pek fazla Maç izlemedim kanks.Yalnız oyuncu anladığım kadarıyla dinamo beklerden.Boey gibi 1 katkı beklemek olmaz.İşini yapsın temposuyla takım oyununa adapte olursa iyi transfer olur bence..
Yav zaten bize mctominay, lemina gibi adamlar lazım. On hattımız kanatlarimiz zaten creatif ve skor uretme yüzdesi çok fazla.Benfica bize anca j. Mario'yu verir. F.Luis kiraliktan sonra 11 oyuncu olmamış miydi en son?
Zenit'ten Benfica'dan oyuncu almaya çalışıyoruz beyaz eşya alir gibi taksit sunuyoruz.
burada sorun ; topu onlara tasima gorevini duzenli,istikrarli,dengeli yapabilecek bir profil . bariz topla arasi iyi, sirti kaleye donuk top alip dagitabilen, saklayabilen vb vs .Yav zaten bize mctominay, lemina gibi adamlar lazım. On hattımız kanatlarimiz zaten creatif ve skor uretme yüzdesi çok fazla.
Tominay ve lemina gayet topu 3. Bölgeye taşıma konusunda iyi adamlarburada sorun ; topu onlara tasima gorevini duzenli,istikrarli,dengeli yapabilecek bir profil . bariz topla arasi iyi, sirti kaleye donuk top alip dagitabilen, saklayabilen vb vs .
bu nuanslara hangi oyuncular uygun ve yakin bu da ayri baslik konusu zannimca.
saygi ve selamlar .