Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.855
- 20.444
- 2.663
Parmadan 3,4 tane yemezsek Ağustos sonuna kadar kimseyi almazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani çok defansif birisi değil gibi geldi bana ama, bilemedim tabi.Rios zaten 6/8 degil mi?
Ne anlatıyor yahu 25 üstüne çıkarsa imiş. Oldu 30 verelim.Ertan Süzgün: "Wendel inanılmaz bir sezon başlangıcı yaptı. Galatasaray'ın son teklifi 15 milyon Euro + 5 milyon Euro ve yüzde 20 pay. Zenit teklifi kabul etmedi. Galatasaray 25 milyon Euro üstüne çıkarsa transferin olma ihtimali var."

Fener'in saf 6 almasina gerek yok ki orada Ismail var. Ismail ile yan yana oynar bu Rios yanina da verirsin Fred'i al sana uclu orta saha.Yani çok defansif birisi değil gibi geldi bana ama, bilemedim tabi.
Fener Berge'yi alacak.Rios zaten 6/8 degil mi?
Iyi miFener Berge'yi alacak.
Evet onun ismi de geciyor.Fener Berge'yi alacak.
Vay vay vay 2 tane pivot forvet bunlar skor olarak geri düşse orta kafayla her maçı yine çevirir.

Vay vay vay 2 tane pivot forvet bunlar skor olarak geri düşse orta kafayla her maçı yine çevirir.
Orta kafa golBu nasil transfer stratejisi? Iki tane 2 metrelik adami napcaklar forvet hattinda?![]()