Niye sen sipariş ettigin herşeyden mutlu mu oluyorsun renktaşYav Boey'i sollayıp geçtiği videoyu paylaşıyordun şimdi mi farkettin fiziğini
ben hamburger fotosuna aldanıp söyledim geldiginde kötü cıktı
ne yapayım yiyeyim mi
Niye sen sipariş ettigin herşeyden mutlu mu oluyorsun renktaşYav Boey'i sollayıp geçtiği videoyu paylaşıyordun şimdi mi farkettin fiziğini
isim vermek istemedim ama çok belli olduRecep ne zaman kisilik çogalması yaşadı rtaş![]()
10 numara da degil, orada Claudinho hep oynatilmis Wendel de 8 numara olarak oynadi Zenit'te.Wendel içime sinmiyor iyi topçu ama bence 8 değil 10 numara oyuncusu
Maalesef iş işten geçti, artık Kopenhag'ın cevabı aşağıdaki gibi olur.Niye sen sipariş ettigin herşeyden mutlu mu oluyorsun renktaş
ben hamburger fotosuna aldanıp söyledim geldiginde kötü cıktı
ne yapayım yiyeyim mi
Keşke gelse dorgu iyi topçu ama tm değeri 12 den başlıyor diğer bekleri galloda güzeldi bence 4.5 odaleccenin solbekin alcaz muht
okan onu ister
<3
calısıyoruz
Evet kesinlikle oyunun ofansif yönünü iyi oynuyor Torreira yanına amrabat gibi kesici özelliği olan biri olsa mesela Torreirayo tamamen ön alan presinde kullanıp kaptığımız topları wendel üzerinden organize edebiliriz bu sayede hem orta saha sağlam olur hemde geride bir adamımız daha olur defansı sağlam tutarız hemde atak organizasyonlarını kurarız ama Okan hoca 4-3-3 oynatmaz işte10 numara da degil, orada Claudinho hep oynatilmis Wendel de 8 numara olarak oynadi Zenit'te.
Aslinda uclu orta saha ile oynamis olsak Real/Barca tarzi Wendel iyi gider ama biz ikili oynadigimiz icin soru isareti oluyor hepsi zaten.
Bizim maçlarda Kerem’den uzun olduğu belli oluyor, ayrıca Ferdi Kadıoğlu falan da birkaç defa karşılaştığımda küçücük, üflesen uçacak gibi duruyordu. Yine de Boey ve Barış gibi bireysel antrenörle çalışma süreci de görmeli tabii.1,78 olamaz bu, 1,68 gibi duruyo