Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Belcikali degilim rtas, dogma büyüme Almanya, Stuttgart. Sen?Reis belçikada nerde yaşıyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belcikali degilim rtas, dogma büyüme Almanya, Stuttgart. Sen?Reis belçikada nerde yaşıyosun
KAMAGRA JELERT JELLYEvet kime alındı
1-2 mesajdan sanki belçikadansın gibi bi izlenim edindiğimden sordum. Bi süre belçikada yaşadım, özlüyorum oraları. Şimdi ankaradayım.Belcikali degilim rtas, dogma büyüme Almanya, Stuttgart. Sen?
Geri dönmekle büyük hata etmissin reis, belcika hatunlari dehset1-2 mesajdan sanki belçikadansın gibi bi izlenim edindiğimden sordum. Bi süre belçikada yaşadım, özlüyorum oraları. Şimdi ankaradayım.
FASSARAYHaziran başında da demiştim Amrabat'ı alıp geçecektik.
Emeklige ayrilirsan beni modluk icin tavsiye etcen di mi
15-20 milyona orta saha almazsan CL, Lig ve kupada eksiğin kapanmayacak yani, he?Yav arkadaş asıl sen önce demek istedğğimi değil yaFığımı anla o zaman.
10 milyona şu zamanda Galatasaray gibi takımlatın orta saha yükünü eksikliğini giderecek adam bulamazsın. Varsa yaz bakalım kimmiş bu alınabilecek 10 milyonluk adam.
Yalnız CL, Lig ve kupalarda oynayıp eksikliğimizi kaptacak çaptta olacak sırf yazmak için piyasa değeri 10 olan oyuncu yazma
Boş yapıyorsun![]()
Kopenhag Jelert'in yerini Meksika U23 oyuncusunu 1.85 milyona alarak doldurdu. TS Fransa 2'den 4.5 milyona devre arası oyuncu buldu, taş gibi de oyuncu çıktı. Senin Almanya 2'den genç yetenek diye aldığın oyuncu ise Köhn. Kimmiş bu alınabilecek 10 milyonluk adam sorusunun muhatabı bu kulübün scout ekibidir. 10 milyona alınabilecek ve sende iş yapabilecek bir oyuncuyu onların bulamaması sebebiyle bugün 20-25 milyon istenilen adamlara gitmek zorunda olman 20-25 milyonluk adam ihtiyacın var manasına gelmiyor. 25 milyona 2 yıl önce sıfırdan takım kuruldu. Kim boş yaptığı belli.EAltun gscden emekli olursa bjk istanbulspora 2 m euro odemek zorundaEmeklige ayrilirsan beni modluk icin tavsiye etcen di mi
misalGeri dönmekle büyük hata etmissin reis, belcika hatunlari dehset
Sözleşmesinin son senesi istenirse gerçekten 10 + bonus civarına gayet alınabilir bir oyuncu ama bizim istediğimizi karşılar mı? Daha dirençli oluruz ama orta sahada o dripling eksiğimiz devam eder. Lig maçlarında eksi yazma ihtimali yüksek mesela.Amrabata 10+2 teklif edelim, kimse istemiyo bu herifi florenzin elinde patlayacak soyalim