Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazeteciligi yoneticilere sormaktan ibaret zannediyolar kepaze herifler ya inanilmaz

Ne bir arastirma ne bi sorgulama hicbisey yok
Yönetici işi gereği yalan söylemek zorunda kalınca da trip atıyorlar. Ayrı değişikler yaw. Evet ilgimizde ama açıklama dese yönetici; açıklayıp, biz gazeteciyiz işimiz bu edebiyatı falan yapıyorlar

bu burhan kime soruyor acaba .Çünkü bu futbolcuyu yanlış kapıda bekleyen bir muhabir o yüzden bu herifte Galatasaray yöneticisi diye kasımpaşa yöneticisine sorma ihtimali olan biri bilemiyorum yani.Güvenmiyorum Burhana

Jeke: durumun nasil kiesa? Sagligin saatin yerinde mi? Iyi allaha emanet ol
Gerçekten de öyle olmuş olabilir;

1722194168176.webp

Neyini anlamadin

5 dakika’ya futbolcu analizini yaptigini zanneden veya iddia eden birinin bunu anlamamasi sacmalik hatta trollük

Pedro önerildi görüstük ve olmadi,farkli profil olan mertens geldi

Bu örnegin üstünden gidelim

Farkli profil de iki oyuncu ama iki oyuncunun da artilari vardir sistem ve oyun anlayisi adina

Oyuncunun artilarindan devam edilir bu herzaman böyle olmustur

Oyuncu da eger kalite varsa oyun anlayisina rahatlikla ikna edilir

Icardi hangi takim da ön alan presini baslatmis simdiye kadar,sakatlik öncesini diyorum tabiki

Veya mertens asla baglanti oyuncusu degildi napoli de

Sahte 9 ve sol cizgi oynadi

Wendel isteniyorsa bize orta saha da dribling ve kreatif katkisi olur,mctominay olursa bize topsuz kosulariyla hucum hattinda katkisi olur,frendrup isteniyorsa bize ikili mücadelelerde katkisi olur

Man city jack grealish’in yerine doku’yu aldi,tamamen farkli profil elinde bulunsun diye

Üstte bahsettigim wendel de mctominay da frendrup da bizde olmayan profiller

Zaten en basindan bu yana olmayan profil deniyor

Anlattığın ya da anlatmaya çalıştığın şeyle gerçekliğin alakası yok ki

Tek taraflı baktığın için yanlış yorumluyorsun

Bak bana desen ki ya kardeşim mctominay 8 ama tempo katacak 8,wendel 8 ama bağlantıyı yapacak 8,ya da rios 8 ama dribling yapacak 8,goretzka 8 ama ceza sahasına dalıp skor katkısı yapacak 8 bunu anlarım çünkü anlaşılır,hepsi farklı özelliklerde 8 ama sonuçta 8 en nihayetinde

Ama sen mctominayı isteyip, amrabatın durumunu sorup, wendelin peşinde koşup riosa teklif yapıp frendrupa yönelip rabiotu bekleyip e.fernandezle anılıp gravenberch olur mu acaba diyip aklının bir köşesinde de fofanayı bulundurursan burdaki saçmalığı benim anlatmama gerek kalmadan senin anlayabiliyo olman lazım

İsimlerin bazısı yalandır belki sadece 6lar ya da sadece 8ler doğrudur gibi bi kaçamak cevap da veremezsin çünkü bizzat okan os ile ilgili her konuşmasında farklı bir profil tarif etti

Bunun menajer önerisiyle,katalog var ordan oyuncu seçiyoruzla hiçbir alakası yok

8 lazımken 6 alıp ya da tam tersi, e bize bu önerildi napalım demek neyin nesidir nasıl bir açıklama getirmektir yahu en basitinden skor katkısı verecek os istiyorum diyip hayatında golle burun buruna gelmemiş amrabatı nasıl isteyebilirsin bütün takımı etkiliyo yanlış eklediğin o parça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt