Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne dedigini anlasak?
Wonderkid adamlar disinda kimseye yuksek rakamlar verilmemeli. Wendel tominay gibi adamlara 20-25 rakamlar konusuluyor yapmayin diyor.

Max cikilacak rakam 15 olmaliymis. Arda Güler ben galatasarayliyim beni alin dese 17,5 verip alin falan diyo. O ayarda oyuncular istiyormus

Bence sallamiyor, Cenk Ergünün gecmisine cok uyuyor Torreira hikayesi de, Oliveira da.

Hadi yiyosa cikin beni yalanlayin diyor herif daha ne desin?

Madem 16 milyon teklif etmisiz,nasil oluyor da 6’ya transfer ediyoruz bunun mantikli bir aciklamasi yok

Arsenal’e 16 teklif etmisiz ama arsenal olmaz bu rakam bizim icin fazla demis bu mantikla olmaz yani hikaye tamamen yanlis

Ayrica Erden Timur yaptigi aciklama da arsenal’in 16 milyon istedigini ve bizim ise haftalarca süren pazarliklardan sonra bu rakami 6’ya indirdigimizi aciklamisti

Tabiki erden timur’a inanacagim,daha gectigimiz yaz erden timur’a sallayan ugur karakullukcu’ya inanmam

Wonderkid adamlar disinda kimseye yuksek rakamlar verilmemeli. Wendel tominay gibi adamlara 20-25 rakamlar konusuluyor yapmayin diyor.

Max cikilacak rakam 15 olmaliymis. Arda Güler ben galatasarayliyim beni alin dese 17,5 verip alin falan diyo. O ayarda oyuncular istiyormus
O rakamlara adam varsa söylesin çünkü bahsi geçen isimler hepsi 20+

Asil kritik olan ortasaha transferimizi. iki sezondor en zayif noktamiz olan yere yine dinamik bir isim alinmazsa bu sene Kaan ile falan da kotaramayiz. Ligde idare ederiz bir iki mac disinda ancak Avrupa'da yone husran olur. Her zaman kismetli de olamayiz. Oyle bir onemli hale geldi ki ortasaha transferimiz, ligin ve bizim kaderimizi belirleyecek seviyede suan. Guclu, dinamik, defansif farkindaligi olan pasor ve agresif bir isim.. Bakalim kutudan ne cikacak, yeni bir Ndombele olmasin yeter.

Ya akıl var nizam var 16 verdiğin adamı sonradan niye 6 ya bıraksınlar. Hadi onlar enayi bıraktı. Oliviera ya kim 9 versin adamin en yüksek transferi 1m o da kiralık. Her yere kiralanıp durmuş buna Cenker bile 9 vermez.

Bu işler çok saçmalamaya başladı. Tamam sevmiyoruz bunları diyin geçin ama bu kadar asılsız karalama olmaz. Daha sezon başlamadan bunları konuşanlar sezon başladığında sürekli üstümüze gelir

Barış zu liverpool

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ugur kadar kafası kırık herif yok,sağır duymaz uydurur dedikleri cinsten

Olay yaşlı olmayan adam almak gelistirmekse;
Mesela bu herifin chelsea oynama şansı %0,89 özellikle chelsea de tonla böyle adam varken niye hiç girismiyorlar acaba 60693 tane adam var orta sahada heriflerin ya
Çok isterse chelseaye 30-40 milyon geri alma maddesi de koyarsın.

Guzel !

1721947429925.png

1721947459211.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt