Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyüpspor bjk den tayfur muydu neydi onu kiralamış..sergio patladı elde.

Taraftar yangın yapmasa bunlar orta sahayı bekletir epey. Okan hoca da 2 şampiyonluk almis hoca, resti çeksin yeter. İş bitiremiyorlarsa bir menajere yetki versinler, çok uzadı orta saha. 2 senedir boş olan yer, torrea dışında güvenilir tek adam yok.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha kötü sonuçlar alınmaya başlayınca yönetimden Ali Koç'a bilgi akışları ne kadar artacak göreceğiz.

Yapmadıkları şey değil Ali Koç'a yalakalık.

Metin Öztürk'ün Ali Koç'a Dursun Özbek senin karşına çıkmaya cesaret edemez vs vs demişliği var sonuçta. Bunlar medyaya yansıyan demeçler. Bide yansımayanları vardır

Bakın bu yönetim benzeri oluşum Galatasaray'ı satıyor. Bunların amacı zarar vermek. Allah bunların belasını versin.

Haberi veren düşününki yönetim yalakası bir gazeteci. Durumun vehametini varın siz düşünün.

Her kim bunları koruyor veya savunuyorsa bilinki aynı amaca hizmet ediyorlar. Twitter hesapları, KULÜP ÜYELERİ, gazeteciler, sosyal medya fenomenleri, gerekirse teknik direktör.

Aceleye getirmeme kararı aldı dediği transfer döneminin başında olduğumuzu felan mi sanıyorlar.Bunlarin en baba alacagi adam Rabiot olur normal şartlarda isterdim ama bu kadar tatil yapıp ondan sonra bize gelecek gibi duruyor onun dışında transfer dönemi Avrupa da kapandığında felan kendi kafalarina göre fırsat transferi adı altında alırlar.

1,5 senedir orta saha bekliyoruz ama aceleye getirmeyeceklermiş. Ulan acelesi mi kaldı çapsızlar.

Şu ana kadar 1 transfer yapabildiler. O da Sabri'den hallice adama 10 milyon verip aldılar. Koskoca dönemi bununla bitirecekler. Belki son gün 1-2 tane ndombele gelir. Sizin abv yok olursunuz inşallah.

İHO baya baya fbnin uşaklığını yapıyor
mecnun otyakmazı görür görmez zaten bir şüpheye düşmüştüm

tahkim kurulu başkanını görünce hiç şüphem kalmadı

Transfer yapamıyorsunuz anladık da merkez hakem kurulu ve tahkim kurulu üyeleri atanırken bir sesiniz çıksaydı bari.

Bu sene daha da saldıracaklar geçen sene yaptıklarından sonra hiçbir müdahele olmaması buna sebep veriyor. Bu alan tamamen boş ve gidebildiği kadar gidecek. Bunu biz bitirebilirdik ama hem takım hem okan buruk içeride ki fener maçını kaybederek engel oldu başkanlığının bitmesine.

Bu sene daha da saldıracaklar geçen sene yaptıklarından sonra hiçbir müdahele olmaması buna sebep veriyor. Bu alan tamamen boş ve gidebildiği kadar gidecek. Bunu biz bitirebilirdik ama hem takım hem okan buruk içeride ki fener maçını kaybederek engel oldu başkanlığının bitmesine.

Maalesef bizim yönetim de tam tersi inanılmaz pasif ve korkak. Hiç bir şeye tepki gösterebilecek güçleri yok. Karşı bir organizasyon beklemek zaten hayalcilik olur. Yine tüm yükü takım ve taraftar çekecek. Bakalım bu organize kötülükle ne kadar mücadele edebileceğiz.

Transferden daha büyük sıkıntılarımızın olduğunun farkına varıyoruz yavaş yavaş. Umarım Dursun'u göndermek için aksiyon almaya başladığımızda çok geç olmaz. Bunlar kendi eliyle verir şampiyonluğu fenere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt