- 4 Ağustos 2009
- 90.041
- 70.888
- 5.188
Rios çopune 15m falan verirsek cimbomu birakirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncunun İngiliz pasaportu yok ve yaş olarak da genç 1 futbolcu değil.Yedeğe almak isteyen takımlar olacaktır da oyuncu da ilk 11 oynayacağı 1 takıma gitmeyi ister bence reis..Premier ligden herhangi bir takım almıyor da TRye geliyor. Çünkü bilirsiniz ingiltereden dışarıya oyuncu çıkarmak zordur.
soyle bir durum var. O sırada ancak bosta kalan bir adam varsa ya da takımın planlamasında olmayan bir adam varsa alabiliriz. Yoksa kurulmuş hazırlanmıs takımını kimse ucuza bozmaz. Mesela transfer donemi sonunda biri barıs alperi hatta keremi istese kolay kolay verebilir miyiz bakmak lazım.Yok birini bekliyor gibiyiz yoksa başka bir açıklaması olamaz.
iç sahada görürüz böyle şeylermuslera
gelert nelson davinson köhm
toreira
barış merters ilkay wilf
m. icardi
riosta saçma sapan paylar var deniyor, o kadar yüksek bonservisli topçuda gözümüz de yok, almanyadan veya fransadan 5-6 m eurolara iyi 6-8 bulunur
reis iyi oyuncudur işe yarar tabi, hoca ve yönetim isim sevdasına düşmüşler dünya futbolunu göremiyorlarAslinda haftalardir aklimda bir isim var Ludovit Reis Hamburg'da oynayan. Serbest kalma bedeli vardi ama kimse kullanmadi o opsiyon gitti. Oyuncu gelecege yönelik bütün opsiyonlara acigim aciklamasinda bulundu gecen hafta.
Daha cok defansif basladi Barcelona da ama Hamburg döneminde daha fazla merkeze kaydi iyi bir oyuncu ama isimize yarar mi bilmiyorum
![]()
Ludovit Reis - Spielerprofil 25/26
Ludovit Reis, 25, aus Niederlande ➤ Club Brügge, seit 2025 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 4,50 Mio. € ➤ * 01.06.2000 in Haarlem, Niederlandewww.transfermarkt.de
yaramazAslinda haftalardir aklimda bir isim var Ludovit Reis Hamburg'da oynayan. Serbest kalma bedeli vardi ama kimse kullanmadi o opsiyon gitti. Oyuncu gelecege yönelik bütün opsiyonlara acigim aciklamasinda bulundu gecen hafta.
Daha cok defansif basladi Barcelona da ama Hamburg döneminde daha fazla merkeze kaydi iyi bir oyuncu ama isimize yarar mi bilmiyorum
![]()
Ludovit Reis, 25, aus Niederlande ➤ Club Brügge, seit 2025 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 4,50 Mio. € ➤ * 01.06.2000 in Haarlem, Niederlandewww.transfermarkt.de
sebepyaramaz
Futbolu birak Kemal, kolpaya devamAslinda haftalardir aklimda bir isim var Ludovit Reis Hamburg'da oynayan. Serbest kalma bedeli vardi ama kimse kullanmadi o opsiyon gitti. Oyuncu gelecege yönelik bütün opsiyonlara acigim aciklamasinda bulundu gecen hafta.
![]()