Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
temmuzda divan yaz mod diye yapılmadı heralde - merak ediyorum çıkıp eleştirecek birileri çıkacak mı ...

yoksa dernek yemekleri ada partileri yeterli mama olmuş mu diye meraklıyım.
Sıcakta yarısı ölür yarısı da keyifini bozamaz diye yapılmıyor.

Yav neyini izliyorsun zamanını başka şeylere harca daha iyi

Konyaspor için önerirsen bizim Mehmet ile beraber izleyin
4-5 dk oyuncunun yer aldığı sekansları ve topsuz oyunda naptığını izliyorum az çok fikir veriyo skilse güvenemem

Beğendim adamı ama lig kalitesizliği yüzünden mi iyi gözüküyo onu anlamak için de 15-20 dk izlemek lazım onu da başkası izlesin

Yeni os mızı galiba buldum

Fb ludo maçında izleyenlerin hayran kaldığı birisiydi bu çocuk,fbyi de uzaktan zımbalamıştı

Çocuğun istatistikleri geçen sene 51 maça çıkmış 17 gol 6 asistle oynamış

Polonyalı,tempolu,güçlü,uzun boylu,skorer,savunma yapabilen,fizikli,ceza sahasına giren,şut çeken biri yani düşük bütçeli mctominay

Mevki olarak hem ön libero hem de merkez orta saha olarak gözüküyor tam ihtiyacımız olan tip

Tam maçını izlemek lazım tabi

Samiyen ocakta şöyle bi twit paylaşmış herifi istesek anında gelir jelert gibi,20-25 de domalmamış oluruz

Gelsin

"misinformation" olarak report ediyorum bütün yayınları...

Zerre umrumda değil. Okan hoca yangın yapmayın dedi bende yapmıyorum.

Kendisi yapsın

O değil de play-off’a bile yetişmeyecek bence. Östersunds faciası gibi bir şey yaşayacağız sonrada
orda ligde başlamış olacak - tat vermeyen oyun / ite kaka galibiyet falan olursa ve OS gelmemiş modda CL önelemesi oynarsak çok ses çıkar

hele hele CL den elenip o gelirdende olursak (sportif kısmını geçtim - en büyük önemi ayakbastı parası) bu yönetim daha 3üncü ayında indirilme kampanyasına maruz kalır.

o ateş hocayada vurur - kontratı yenilendi diye siper oldu ama suratından belli mutlu olmadığı ... yönetimde zaten atar o anda öne onu.

Bu oyun sistemi ve takımın fizik kalitesi ile Avrupa’daki her takım tehlikeli bizim için.
Şu an takımın eksikleri tamamlanmazsa ŞL play off’unda çıkacak herhangi bir takıma elenip en az 30 milyon Euro’dan olmak çok düşük bir ihtimal değil

Para mi yok? Bu gidisle bizimkiler 8 No ya kiralik birini ceker ve 4 ay sonra maaslari ödemekte sorun yasariz diye devre arasi Barisi satariz herhalde.

Yine dursun yine rezalet..

Almış yanına da bir Okan Okanoğlunu..

Başarısızlık loading..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt