Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf ısrarla kalmak isteyip max 700-750 dk oynayıp çürümek istiyorsa o da onun salaklığı olur

Bu Fernandezle ilgilendigimizi kim soyledi? Ciddi kaynak var mi?

Orta saha işinin son haftaya kalacağı belliydi. Bunların alacağı adamı seneye yollamaya çalışırız. Hiç almasak daha iyi

Haluk Yürekli denen adam Ali Naci'den bile daha omurgasız gözümde. 10 gün önce daha transfer dönemi yeni başladı ne bu yangın modunda takılıyordu. Dün yeni açıklama yapmış şimdi tepkiler haklı diye.

Agzina yüzüne bulastiran, doue yi bitiremiyen, alalim birini de sesini kessinler diye 10m jelerte basan yönetimden ne bekliyonuz olm, sergio dan kötü os getirebilirler sasirmam

Galatasaray orta saha transferi için 20M euro ayırdı. Para kasada,hazır bekliyor. Futbolcuyu kulübü bırakmıyor. Yönetimle görüştüm, kesinlikle ilgilenmiyoruz cevabı aldım. Futbolcunun kulübü istediği teklifi alamazsa kesin satabilir. Yine de ben bu transferin zor olduğunu düşünüyorum , Dursun özbek bizzat ilgileniyor, kampa yetiştirecekler, ikinci kampa yetiştirecekler, süper kupa'ya yetiştirecekler, şampiyonlar ligi elemesine yetiştirecekler, eylül'e yetiştirecekler....

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oğlum ne vizyonsuz adamsın sen. avrupa kulüpleri peşinde koşarken arabistan'ı tercih etmiş.

dün bakınırken bir ingilz sitesinde

arsenal ve porto ilgili ama al-qadisiya 17 M Dolar serbest kalba + %20 pay ile bocaya teklif sunduğu yazıyrdu

italyan bir sitede e porto 20 M Eu ile teklif götürecek diyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt