- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.544
- 5.488
Şüphesiz en iyi kaynağım,ayrica eriksen de listedeChiesa Tottenham olmazsa GSda
kaynak Sergen Zeren
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şüphesiz en iyi kaynağım,ayrica eriksen de listedeChiesa Tottenham olmazsa GSda
kaynak Sergen Zeren
Küçük’tür miğde bulandırır mı demek lazım
Arada 1,5 var zaten. Westerlo’ya 500 brüte imza atsa 3 senelik maaşa tekabül eder. Yalanlara başladıkları için güvenemiyor insanEminin maasi tas catlasin 100bin eurodur
Alsın ayni sezonda gönderemez. Dava ile içinden geçersin bu işin. Öyle adami alip 1 gün sonra fenere gönderemez.4 milyon euro + sonraki satistan yüzde 50 ok
Geri alma maddesi de tamam
Ama Turkiye liginde geri dönme cezasi sacma
Acun hull city’ye alir ordan fenere yollar bunun yolunu bir sekilde bulurlar
Uyduruk 1 duyumcunun ortaya attigi bi isimmiş olm niye bu kdr mühim oldu bu oyuncu anlamadim.Ezequiel Fernandez'in cikis maddesi 15M dolarmis, onu da araplar tek seferde ödeyip alacakmis.
Alsın ayni sezonda gönderemez. Dava ile içinden geçersin bu işin. Öyle adami alip 1 gün sonra fenere gönderemez.
Ezequiel Fernandez'in cikis maddesi 15M dolarmis, onu da araplar tek seferde ödeyip alacakmis.
Yok artik diyecem de diyemiyorum malesef. Allah belasini versin böyle yönetimininArada 1,5 var zaten. Westerlo’ya 500 brüte imza atsa 3 senelik maaşa tekabül eder. Yalanlara başladıkları için güvenemiyor insan
Veretout, Vecihi veya Klaassen gibi EYTli birini alip gelirler bu saatten sonra. Haziran veya Temmuz'da ilk 11 oynayacak orta sahayi getiremeyen yönetimden bir sey beklememek lazim.Uyduruk 1 duyumcunun ortaya attigi bi isimmiş olm niye bu kdr mühim oldu bu oyuncu anlamadim.
Muhtemelen forumda toplam 3 maçını izleyen de yoktur