Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.733
- 13.728
- 1.498
Lan bu herif nasil tahta ayakli olsun
Öve öve bitirilemeyen fredden daha teknik ve tempolu bu adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tominay daha üstün olur kucakta gezdirir hepsini , boga gibi herif ikili mücadele rekoru filan kırarLigin bana göre en iyi merkez orta sahası Torreira şuanda herif psikolojik üstünlük direkt olarak
Buyük maçlari iyi oynuyor herif ya manuda da derbilerde ekstra oynamislıgi çok
Ayıp ya2 ortasaha ve önde 3 statik topcuyla kantede alsan istediğini yapamazsin.Önce hoca oynattigi futbolu sorgulasin.
Evet kesinlikle öyle ayrıca dendiği gibi tahta bacak falan değil adamın videolara falan baktım baya melo gibi beyaz melo resmen diagonal pasları çok iyi atıyor kanatlara açıyor defanstan dribling ile çıkabiliyor dar alanda top çıkarabiliyor bizim orta sahada ki en büyük eksikliğimiz dribling atabilen oyuncumuz yok topu çıkaramıyor pas yapmaktanTominay daha üstün olur kucakta gezdirir hepsini , boga gibi herif ikili mücadele rekoru filan kırar
Olur mu sence Serg, yıldızlar ne der bu işe?Tominayin top sürüsü,topla giderken rakibi yerlere serisi,topla arası ve calimlari,sutlari çok mükemmela
Ne alakası var ya herif dünyanın en iyi liginde oynuyor oyle bi demişsin ki sanki Uganda Ligi'nde oynuyor. Futbol Türkiye'den mi ibaret ? Taraftar tam olarak nasıl bi profil istiyor onu da anlamadim. En çok istediğim oyuncu fofana'ydi onun içinde skor katkısı yok derlerdi.Tominay isteyenlerin %80’i sadece bizim maçta izlemiştir onuevet katkı sağlar fakat kesinlikle bizim taraftarın saha içinde fantezisini kurduğu hareketleri yapabilen adam hiç değil, kazma yorumlarını görürüz 2-3 maç sonra
ilk 5 kim yawBu lig için tominay ligin en iyi 5 orta sahası olur direkt.Digerleri 6.siradan başlar 6. Da torreira zaten
Evet bu hesap hesaplamıs
Bizimkiler nakiti 10-12 civarına çıkarırlarsa biter o işmanu satmaya istekli bence sadece bizimkilerin cash para vermesi gerekebilir