Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarim saat sonra City - Barca maci var futbol izleyelim biraz

30 milyon pound istiyor dingiller normal kim verir mc e 30 pound yav en bakılmayacak adamların yorumuna bakıyorsun sende. Bunların bir top bonus oyuncusu vardı orta saha ona bile 15 çeker o baktigin herifler hannibal mejri mi neydi

:asd:
Manchester'dan geçen sene oyuncu alıyorsan o kadar zorluk çıkarmazlardı ama bu sene komple futbol şubesine çeki düzen verdiler Dan Ashworth'ı sportif direktör olarak getirdiler ki oyuncu alışından satışına ciddi farklılıklar olacaktır.

O yüzden tok satıcıyı oynamaya devam eder bizim deli gibi ihtiyacımız olduğunu biliyorlar muhtemelen alırsak 25-30 arası bir rakam olur.

süper ligin formüllerinden biri ceza sahasına koşu atan, oraya kamp kuran, skorerliğe yatkın 8 numaralar. bu işlerde hiç olmayan gedson'un daha şampiyonluğu yok. selçuk, oğuzhan gibi adamların ligi burası. yüzüne bakılmayan demirbay büyük fark yarattı geçen sene golleriyle.

taraftarın sürekli sertlik ve dinamizm talebi bizi düz 6 almaya iter diye korkuyorum ama neyse ki okan buruk hiç o kafalarda değil. zaten torreira 0 gol, yanına da öyle birine hiç gerek yok. aslında mctominay hem atletizm, hem pres gücü, hem de ceza sahasında 1 fazla olmanın tam ideal adayı gibi.
Doğru ama geçiş savunmasındaki zaaflar da es geçilecek gibi değil. Boey gittiğinden beri topu geri kazanma süresi çok arttı. Tominay hücum anlamında takıma katma değer katabilir ancak geniş alanı savunma konusunda eksikleri var bence. Rabiot bu konuda daha komple bir oyuncu. Büyük maliyetlere girilecekse Rabiot'u tercih ederdim. Tabi öncelikle bu isimlerin bizi tercih etmesi lazım.

Belki de Rabiot'un Manu'ya gitmesi Tominay'i buraya getirecek.

Eriksen de olsa 4 milyon sterline bırakıyorlar mis

Bu ne yav kule yapmış adam
Screenshot_4.webp

CM için Maino, Rabiot
DM için Ugarte, Amrabat
AMC için Bruno, Mount

Hesabı yapıyorlar. Casemiro'yu da yazanlar var da McTominay ile Eriksen'i direkt gözden çıkarmış ManUlular

Doğru ama geçiş savunmasındaki zaaflar da es geçilecek gibi değil. Boey gittiğinden beri topu geri kazanma süresi çok arttı. Tominay hücum anlamında her türlü açığı kapatabilir ancak geniş alanı savunma konusunda eksikleri var bence. Rabiot bu konuda daha komple bir oyuncu. Büyük maliyetlere girilecekse Rabiot'u tercih ederdim. Tabi öncelikle bu isimlerin bizi tercih etmesi lazım

boey gibi bir geçiş savunmacısı bulmak çok zor, carvajal falan bizde olsa yerlerde sürünür. köhn'e de boşa yükleniliyor o yüzden. jelert'in en azından geniş alanda hızlı ve çabuk olduğu belli işe yarayacaktır.

tominay aslında 6 numara çıkışlı. sonradan 8e evrildi. geniş alanda hızı ve atletizmi iyi gibi geliyor bana, yetişme sorunu olmaz sanki. sen rabiot'u geçişlerde daha önde görüyorsun değil mi, ben de tersi düşünüyor gibiyim. rabiot'un oyun kurma ve pasörlük olarak çok bariz bir üstünlüğü var o kesin.

Tominay bayaği düşük maaş aliyor.Ya sözleşmeyi zamli şekilde yenileyecekler(çok maaş vermez) ya gönderecekler.Bizimkiler dümenden teklif yapiyorsa zaten şansimiz yok.Oyuncuda bize yardim etmesi lazimki 20ye felan alalim.

Erden Timur: Masadaki şartları değiştiremiyorsan masayı dağıtacaksın.​

Baktı Tominay'a çok yüksek fiyat istiyorlar, iyi o zaman Rabiot'a gidiyoruz diyip masayı dağıtır 10 milyona ikna ederdi Manu'yu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt