Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 sene aralıksız Manchester United tecrübesi. Güç, Enerji ve ortalama üstü bir Tekniğe de sahip. Özellikle ismi geçen ne vereceği belli olmayan oyuncularla aynı kefeye koymak dahi bu adama hakaret olur. +20 vereceksek bu isim Scott McTominay olmalı. Gel. 󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
20240731_172458.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mc tominay ı beğenmeyenler görüyorum

20 milyon Euro yu geçmeyecekse alabileceğimiz en iyi oyunculardan biri tominay

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet yaklaşık 6 saat sonra 1 ağustosa gireceğiz. Kamp öncesi, 1.Kamp dönemi, 2. Kamp dönemi derken liglerin başlayacağı tarihe geldik. Yalan üstüne yalan. Hala transfer yok. 4 kulüp içinde transferde en becereksizi bizimkiler çıktı.

Bizim harcama limit sıkıntımız da yok bu sene üstelik. Diğerleri gibi değiliz. Onlar transfer yaptıkları için doldurdular limitleri. Hatta transferlerden +9/10 milyonda olmalıyız. Zaten 100 milyon euro harcama limitimiz vardı. Topla 110 milyon oldu. Hadi maaşlara 50'si gitsin. Kalıyor 60 milyon euro. Limitle ilgili sıkıntı olmayan tek kulübüz şu anda.

Buna bağlı paramızda olmalı. Geçen hesaplamıştık. 50 milyona yakın bir bütçemiz olmalıydı. Rekor gelirler belli, giderler belli.

Limit var, kağıt üzerinde para var. Ama kadro eksik. 8 numara, sol bek ve mertens yedeği lazım bize.

O zaman bu transferler neden yapılmıyor dursun. Yapamıyorsan sen niye orada durursun. Gideceğin gün yemin ederim kurban kestirip ihtiyacı olana dağıtacağım.

neyi bekliyoruz ki biz, dün fred sakatlandı adamlar çat bugün guidoya teklif yaptı. aylardır diyoruz bari guidoyu alın gelin diye. nasıl bi sınavdayız biz

verdiğimiz Ross Sparta prag maçlarında ayağının tozuyla ilk 11 başlamış ve dünkü maçta gol bile atmış.

biz sağ bek alıp son hazılrık maçında bile süre vermiyoruz.

hiçbir ümidim kalmadı. fb wendel guido yapıyormuş bizden bi bok olmaz bu sene
Guidoyu bilemem onun bonservisi elinde ama başka bonservisli oyuncu alamazlar. Şimdi forumlarını okudum. Limitleri doldurmuşlar. Oyuncu satmaları lazımmış. Yalı bebesinde para çok ama tff harcama limitine takılıyormuş. Wendel yalan haberdir. Ha bence Guido da olmasın. İyi adam sonuçta.

Altına imzamı atarım üstad. Kesinlikle haklısın. Bunlar akılları sıra çakallık yapıyorlar. Olmayacağını bildikleri halde son ana kadar McTominay falan kovaladık demek için yalandan gündem yaratıyorlar. Kimseyi almak istedikleri yok. Son gün çöpün birini getirecekler ve uğraştık olmadı diyecekler.
Gerçekten daha önce defalarca izledik bunu Dursun Özbek yönetiminde, geçen sene orta saha için aynısı yapılmadı mı? Paredes, Fred, Saul filan derken transfer döneminin sonunda Ndombele geldi daha göreve geldiği ilk sene transfer dönemi boyunca çıkıp İbrahimovic ismini 1 kere yalanlamadılar o sezon santrfor olarak Burak Yılmaz ve Umut Bulut ikilisiyle başladık hatta Burak Yılmaz da satıldıktan sonra Podolski den forvet olmasını bekledik

Şimdi de bir benzerini yaşıyoruz, nasıl olduysa sağ bek almayı başardı ama orta saha için aynısını yaşatıyorlar bize

8 sene aralıksız Manchester United tecrübesi. Güç, Enerji ve ortalama üstü bir Tekniğe de sahip. Özellikle ismi geçen ne vereceği belli olmayan oyuncularla aynı kefeye koymak dahi bu adama hakaret olur. +20 vereceksek bu isim Scott McTominay olmalı. Gel. 󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Ekli dosyayı görüntüle 254903

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mc tominay bunları okursa :

Ucuza verdik demiştik
ucuz pahalısı önemli değil. sonuçta kontenjan açılacak diye zaten salacaktı - forumda da kimsenin umrunda olmadı tabi.

benim bakışımda adamlar transfer yapınca salıyor sahaya ciddi maçlarında.

biz hazırlık maçında bile 15 dk vermiyoruz - efe akman sağ bek oluyor, defans 3 lü oluyor falan filan yenildiğimiz maçta.

bu sezon için çok karamsarım ya - inşallah yüzümüz güler. CL ye direkt gitme işi çok önemli

Hangi yorumcuyu dinlesem serdar kellecide dahil jelerti inanılmaz gömüyor hatta rıdvan kalitesinin altında oyuncu diyorlar . Ben katılmıyorum bence çok iyi iş yapacak.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guidoyu bilemem onun bonservisi elinde ama başka bonservisli oyuncu alamazlar. Şimdi forumlarını okudum. Limitleri doldurmuşlar. Oyuncu satmaları lazımmış. Yalı bebesinde para çok ama tff harcama limitine takılıyormuş. Wendel yalan haberdir. Ha bence Guido da olmasın. İyi adam sonuçta.
her türlü çözerler ya, adamın herkesle ticari anlaşması var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt