Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mesudun okocha fb formasını hala göremedik
1000009799.webp

Bu gabriel sara tam aradığımız adam gibi duruyor tempo var defansif aksiyon var top çıkarma var şut özelliği var herifye varda var

18 serbest kalması var Fernandez in
20 civarına da Gabriel Sara yı rahatlıkla alırız diye düşünüyorum zira 2. Ligde oynuyor

40 milyona rahatlıkla çözeriz şikecilerin harcadıkları paraya nazaran devede kulak kalır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jelerti de eklersek yaklaşık 50 milyon eder tek transfer döneminde satış yapmadan bu parayi mi harcayacagiz ? Şahsen adam gibi bir orta saha gelirse benim icin sürpriz olur ndombele gibi bir bittiği alır bunlar muhtemelen

Adı geçen orta sahaları highlights videolarına göre uçuruyorsunuz 20-30 verelim diyorsunuz, bir diğer yandan ise "Jelert highlights videolarına göre pek bir şey vaat etmiyor" diyenlere "kaç maçını izlediniz?" diyorsunuz. Nalıncı keseri misiniz kardeşim ?

düşmanlarımızı çil yavrusu gibi dağıtacak herifi ne zaman alacaksınız acaba sn @Dursun Cenk ağabey

Baska yerde 15 milyon dollar diyorlar. O rakam dogruysa Wendeli falan kovalamayi birakip, bu cocugu alalim. Wendele gercekten 4-5 arasi veriyorsak, bu herifin maasi zaten ücte biri bile zor olur
Arabistan takımları ilgili kendisi ile o yüzden öyle 1.5-2 milyon olmaz maaşı.

Jelerti de eklersek yaklaşık 50 milyon eder tek transfer döneminde satış yapmadan bu parayi mi harcayacagiz ? Şahsen adam gibi bir orta saha gelirse benim icin sürpriz olur ndombele gibi bir bittiği alır bunlar muhtemelen

Doğru..

Şikeciler yine transfer şikesi yapıp -50 milyonu 1 haftada eritirler

Bizim şu an satacak oyuncumuz yok
5 milyon Euro artıdayız şu an zaniolo yu verdiğimiz gibi satın alma opsiyonlu bir orta saha ile transferi kapatırız gibi geliyor bana da

5 kiralama+15 satın alma ile müthiş orta saha bulunur seneye zaniolo dan kurtulursak ondan gelen para ile karşılarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt