Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 27.321
- 46.072
- 2.838
Amma cok macho takiliyorsun, biraz kenara cekil de oku gec yazilanlari. Fazla ilgi iyi gelmiyor sana![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amma cok macho takiliyorsun, biraz kenara cekil de oku gec yazilanlari. Fazla ilgi iyi gelmiyor sana![]()
Orasi Barca.
Barca ben dogdugum gunden beri hep uclu orta saha ile oynadigini gordum. Zaman zaman degisik hocalar gelip baltaliyordu sistemi ama genel olarak oyleydi.
Juve sorun çıkarmaz ama oyuncu yıllık 6 milyonda ısrarcı olursa sorun orada çıkar. Yoksa Juve bonuslarla 15'e vermeye razı olur yüksek ihtimal.Mckennie'nin bir yıl sözleşmesi kalmış. Şerefsizlik yapma ulan Juve!
City'de bir ara neredeyse full forvet oynadi forvet. Daha ne anlatayim?Cityde de 10 no oynadığı söylenemez ..Zaten KDB var orada her daim İlkay hep geçiş sağlayan eleman oldu .. Bir tek Stones-Rodri orrta sahasi olduğunda sanki bir ara 10da rol almıştı ama ilkaya bir mevki diyeceksek prime döneminde 8 daha doğru olur ..
Benim teyze oğlu beğeniye çökelim arkadaşlar
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim teyze oğlu beğeniye çökelim arkadaşlar
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iste aradigim yorum.İlkay cityde 9.5 8.5 gibi oynuyordu onlarin oynadiği gibi set oynatacaksan direkt al ama mertens gibi ileri geri 40 metre koş dersen adamin oyun kurmaya hali kalmaz sonra bizim taraftar ilkaya söver biliyorum.Okan hocanin oynattigi futbola uymuyor.
City'de bir ara neredeyse full forvet oynadi forvet. Daha ne anlatayim?
O ilk City donemindeki 8 olan Ilkay yok artik. Gelmesini isterim ama Mertens yerine oynatmayi dusunuyorsa hoca.