Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orasi Barca.

Barca ben dogdugum gunden beri hep uclu orta saha ile oynadigini gordum. Zaman zaman degisik hocalar gelip baltaliyordu sistemi ama genel olarak oyleydi.

Cityde de 10 no oynadığı söylenemez ..Zaten KDB var orada her daim İlkay hep geçiş sağlayan eleman oldu .. Bir tek Stones-Rodri orta sahasi olduğunda sanki bir ara 10da rol almıştı ama ilkaya bir mevki diyeceksek prime döneminde 8 daha doğru olur ..

1000018871.gif

Cityde de 10 no oynadığı söylenemez ..Zaten KDB var orada her daim İlkay hep geçiş sağlayan eleman oldu .. Bir tek Stones-Rodri orrta sahasi olduğunda sanki bir ara 10da rol almıştı ama ilkaya bir mevki diyeceksek prime döneminde 8 daha doğru olur ..
City'de bir ara neredeyse full forvet oynadi forvet. Daha ne anlatayim?

O ilk City donemindeki 8 olan Ilkay yok artik. Gelmesini isterim ama Mertens yerine oynatmayi dusunuyorsa hoca.

İlkay cityde 9.5 8.5 gibi oynuyordu onlarin oynadiği gibi set oynatacaksan direkt al ama mertens gibi ileri geri 40 metre koş dersen adamin oyun kurmaya hali kalmaz sonra bizim taraftar ilkaya söver biliyorum.Okan hocanin oynattigi futbola uymuyor.

İlkay şayet Barça'dan bu yaz ayrılırsa bu sezon geldi geldi, yoksa daha uğramasın bize. Arabistan yapayım 1 yıl sonra geleyim falan kafasında olabilir çünkü.

Tabi ayrılacağı bile söylentiden öteye geçmiş değil, burda öylesine yazıyoruz.

İlkay cityde 9.5 8.5 gibi oynuyordu onlarin oynadiği gibi set oynatacaksan direkt al ama mertens gibi ileri geri 40 metre koş dersen adamin oyun kurmaya hali kalmaz sonra bizim taraftar ilkaya söver biliyorum.Okan hocanin oynattigi futbola uymuyor.
Iste aradigim yorum.

Yönetimin sürekli yeni isimler ortaya atarak taraftarı oyalama taktikleri bakalım nereye kadar gidecek ?

City'de bir ara neredeyse full forvet oynadi forvet. Daha ne anlatayim?

O ilk City donemindeki 8 olan Ilkay yok artik. Gelmesini isterim ama Mertens yerine oynatmayi dusunuyorsa hoca.

Karıştırıyor muyum acaba dedim üşenmedim transfermarkta baktım 10 kati daha çok oynamış merkez orta sahada 10 no'ya göre..

Screenshot_2024-08-01-22-36-11-444_com.android.chrome.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt