Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim transfermarkt oyuncuların performans analizini yapmıyor oradan oyuncu seçmek biraz abuzurt.

Problem bu?
Aga makara mı yapıyosun ciddi misin beni mi trollüyosun

Oyuncuyu izlemeyip bilmiyosan nasıl seçeceksin zaten manavdan karpuz mu seçiyosun

Tmyi açtım,çoğu ismi bize uygun mu değil mi futbol zekama göre tarttım,içlerinden profil olarak bize uyanları ayırdım,sonra bunları da gelirler mi/alabilirmiyiz ekseninde düşündüm ve sonuç olarak 5-6 tane isim yazdım

Hepsi bu

Bunun nesini anlamadın,tm performans analizi yapıyor dediğimi nerde gördün,dememe gerek bile kalmadan kendin böyle bir şeyi nasıl düşündün,nerden çıkardın valla çok ilginç

Ne bileyim admirim bende sasirdim artik, hayal fofana ama imkani yok gibi malesef
Kimseyi begenmiyorsun da her oyuncuda birsey buluyorsun :)

Buralara Camavinga veya Rodri falan gelmeyecegine gore bahsi gecen isimler uzerinden birine okey diyecegiz taraftar olarak, belki McTominay olur, belki Rabiot, belki Rios, belki Wendel. Artik hangisi olacak bende bilmiyorum.

Riosu alacağımıza Berge yada sofyan amrabat alırdım ikiside 6 numara ama daha az riskli transferler gibi duruyo bence

Rios u tanımıyorum ama sanki tarzı bize daha uygun gibi geldi lucas yokken orada oynar aldığımız sağbek sol bekde de oynuyor kaanda öyle mesela.. bence tarzımız bu yönde.. bilemiyorum altan

Rios falan şaibeli adamlar bunlar öyle çift haneler veremeyiz. 20 yaşına kadar futsalcıymış adam toplam 100 maçı var 24 yaşında, milli takım topçusu olabilir ya da birden parlayıp sönengillerden olabilir. Önü sonu belli adam lazım.

Rios denilince banyodan böle çıktım.

1722011263970.webp

Kimseyi begenmiyorsun da her oyuncuda birsey buluyorsun :)

Buralara Camavinga veya Rodri falan gelmeyecegine gore bahsi gecen isimler uzerinden birine okey diyecegiz taraftar olarak, belki McTominay olur, belki Rabiot, belki Rios, belki Wendel. Artik hangisi olacak bende bilmiyorum.
Sen kimi istersin amirim

Riosu alacağımıza Berge yada sofyan amrabat alırdım ikiside 6 numara ama daha az riskli transferler gibi duruyo bence
berge sheffield united ve burnley gibi championship takımlarından öteye gidememiş 2 metrelik bir kalas nasıl daha az riskli oluyor ki
amrabat keza herif mabadını kaldıramıyordu kaan ayhandan fazlası nedir de onun yerine oynatacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt