Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.688
- 23.056
- 2.393
O 60-70 kolpa ya, adamın sözleşme fesih bedeli var diye haberler çıkmıştı.Erinç transfer haberini sal artık ya la 60-70 milyon istiyolar herife gidiyor onu yazıyor :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O 60-70 kolpa ya, adamın sözleşme fesih bedeli var diye haberler çıkmıştı.Erinç transfer haberini sal artık ya la 60-70 milyon istiyolar herife gidiyor onu yazıyor :d
ViniJr; Endrick’i falan Real getirmek için 18’ini bekledi. Zor işler bunlarbasit işler bunlar GS gibi bir kulüp için
3.5 final saniye "aklınıza mukayet olun, allaha emanet olun"20 dk ali koca salvolar
10 dk tjk
20 dk haha hihi
10dk transfer
bitti
la neyi sıkıntı ben bile ayarlarımVelisine ev iş ayarlamadan olmuyormuş. Hasan Çam yazmış üstte. Sıkıntı iş
Abv bunların20 dk ali koca salvolar
10 dk tjk
20 dk haha hihi
10dk transfer
bitti
Kanks yavHakan'ımla kadınlara dair konuşuyoz genellikle daha çok konuşalım diyo da forumda konuştuğumuz için istemiyom![]()

Ayarla getirelim. Sonraki satıştan pay isterizla neyi sıkıntı ben bile ayarlarım
ANK gibi emojiye başlamışlar
Madrid'in işine geldiği için beklediler takımlarında oynayıp da geldilerViniJr; Endrick’i falan Real getirmek için 18’ini bekledi. Zor işler bunlar
Wow attim. Feramuz tarafindan hacklenmis olabilirim.Arif abi 1-2 gündür beni şaşırtıyosun yavHacklendiysen raporlayalım
![]()
Önce ilgi mektubu gönderiyoruz üstad. Sonra durum sorma kağıdı. O da olumluysa teklif mektubu. En sonunda teşekkür edip çekiliyoruz.Durum sorma nasıl gerçekleşiyor sizce
bunlarda bir şey yokki aslında - kendileri söylüyor biz trasnferci kanal değiliz ama kıvırıyorlar tbaii . hazırlık maçı varken jelert girmek için yayın bastılar 32 dişAbv bunların