- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Herseyi anladim Mesude Özbek neden kampta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avusturya havası almak suç mu rtaşHerseyi anladim Mesude Özbek neden kampta
O enzodur ahbertezequel fernandez ismini 3-4 gün önce görmüştüm yabancı yorumlarda mt performansını eleştiriyorlardı parades daha iyi diyorlardı.
Ozaman gecelim, siradaki isim kimezequel fernandez ismini 3-4 gün önce görmüştüm yabancı yorumlarda mt performansını eleştiriyorlardı parades daha iyi diyorlardı.
Enzo copun tekiO enzodur ahbert
İç piyasadan gelen önerileri de hiç değerlendirmeye almıyormuş bizim yönetim. İfb atlıyor hemen genç yeteneklere. Şu an bir Kerem, Barış bulmamız imkansız gibi. O işler tamamen askıya alınmış.Cihan Çanak bugün çok iyi oynadı yedek yerlileri gurbo yapalım iyi oyuncular var. Fatih Demirelli varken piyasayı süpürmek lazım.
Enzo copun teki
tam ismiyle bakmıştım yorumlaraO enzodur ahbert
Erden bey duruşuyla ve vizyonuyla epey gömlek fazla mevcut yönetimden. Bir daha da uzun süre öyle birisi gelmeyebilir.
Bizim icin dedikleri bu herifmiş yav eminmisin?tam ismiyle bakmıştım yorumlara
Fb %68 gözüküyorBizim icin dedikleri bu herifmiş yav eminmisin?
![]()
Equi Fernández - Oyuncu profili 25/26
Equi Fernández, 23, Arjantin ➤ Bayer 04 Leverkusen, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 25 Tem 2002, San Miguel, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Şuan olimpiyat takımında ondan diyorlardır.O enzodur ahbert
Messiyi bir vakitler sanliurfaspora yollayan fenermakrtı çok kaale almaya gerek yok yaFb %68 gözüküyor![]()