Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugur salliyor

Yabanci basin bile 7+2’ye anlastigimizi yazdi

Oyuncu ikna olmadi

Torreira konusu da yalan biz asla 16 milyon teklif etmedik,ne alaka 16 milyon teklif etmis olsak arsenal daha sonra 6 milyonu neden kabul etsin

Bizzat erden timur acikladi bunu adamlar 16 milyon istediler biz ise pazarlik ile 6’ya kadar düsürdük
16m teklif edildi demedi zaten. Fiyatı soruldu 16 istediler. Torreira zaten gelmek istemediği için rafa kalktı. Sonra Erden Timur devreye girdi ve süreç tekrar başladı.

Uğurun söylediklerini dinliyorum şimdi, yönetime sallıyor haklı olarak, dava edilmesi gereken,o dosyayı sızdıranlardır diyor, dava edenler sızdırdı zaten diyor. Yakup gazeteci, eline geçerse yayınlar diyor. Benim elime geçse yayınlamazdım diyor. İtibar suikastı falan diyor.

E yani aslında doğru söylüyor, haklı. O belge nasıl sızar aga öyle bişey olabilir mi, ayıptır yazıktır

Uğurun söylediklerini dinliyorum şimdi, yönetime sallıyor haklı olarak, dava edilmesi gereken,o dosyayı sızdıranlardır diyor, dava edenler sızdırdı zaten diyor. Yakup gazeteci, eline geçerse yayınlar diyor. Benim elime geçse yayınlamazdım diyor. İtibar suikastı falan diyor.

E yani aslında doğru söylüyor, haklı. O belge nasıl sızar aga öyle bişey olabilir mi, ayıptır yazıktır
sızdırılan şey diye bahsedilen tetenin sözleşmesi mi?

doğru yani o sözleşme

IMG_1653.webp

Tahminim orta sahaya gelecek transferle rekor kirilacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt