- 12 Ocak 2013
- 50.635
- 59.912
- 4.323
simo, flerentino luis yazmış admirim keşke olsa @Keramettin TANRIVERDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara'yı yazdı. Şarap marap kafan karışmasın reis.simo, flerentino luis yazmış admirim keşke olsa @Keramettin TANRIVERDİ
zaha kerem barış yunus yusuf bi ton adam varKoşan tempolu oyunculara eyvallah da işi bir noktada kalite çözüyor. Ziyech'in sakatlandığını ve Mertens'in de yaşını hesaba katarsak tıkanan maçları nasıl çözecez?
Zaha yunus kerem barış icardi bats. İlla gol atarız. Demirbayın o besleme işleri iyi ayrıca.Koşan tempolu oyunculara eyvallah da işi bir noktada kalite çözüyor. Ziyech'in sakatlandığını ve Mertens'in de yaşını hesaba katarsak tıkanan maçları nasıl çözecez?
yoooooooook fenandez isteriz sara isteriz.Florentino iş görür
Duymamış olayımBaris zaha mi ziyechi mi keser sence kanks
Yönetimin haberi bile yokturyoooooooook fenandez isteriz sara isteriz.
ilk twitinde luis demişlerSara'yı yazdı. Şarap marap kafan karışmasın reis.
Orası belli olmaz işte. Dün de örnek verdim boey ilk senenin sonunda çöp ilan edilmişti hem de TD tarafından. Doğru hoca ve doğru sistemde çalışkan bir oyuncu ise çok farklı noktalara gelebilir.
rahmi kankamın dancadan çevirip getirdiği yorumlara gerek yok reis, ben ilk günden beri diyorum leşoğlu leş bi bek aldık hem de gidip 9 m euro gömdük. 2-3 aya küfür kıyamet havada uçuşmazsa bir şey bilmiyorum
Exit clause: 120 million eurossimo, flerentino luis yazmış admirim keşke olsa @Keramettin TANRIVERDİ