Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi buyur rdas.
Ekli dosyayı görüntüle 254277
Ama sunu belirtmekte fayda var , bu site verileri oyuncunun kendi ligindeki mevkidaşlari arasindan kiyaslama ile paylasiyor

Yani 2 farkli oyuncuyu yorumlarken lig farkini da goz onune almak lazim.

Sadece oyuncunun profili hakkinda bir ozet veriyor. Farkli liglerdeki oyuncularin kiyaslanmasi lig faktorunu goz ardi ettigi icin pek verimli oldugu soylenemez
Lig konusuna o zaman girmezsek Fernandes biraz daha defansif iken Sara daha ofansif gibi gözüküyor. Gerçi Arjantin ile İngiltere ligini çok kıyaslamak da doğru değil ama neyse diyelim.

Valla ikisine de hayır demem. Keşke alabilsek birini.

Ezequiel ile ilgili haber yapılıyorsa yine beklentiyi arttırmak içindir. Arjantinliler için genelde ilk durak italyadır. Çok çok iyilerse de preimier lig falan yaparlar... Hayal kırıklığı yaşamayın sonra...

Bir parantez açmak lazım Boeyin ilk geldiginde efsane maçları vardı hele bir sakatlanıp çıktığı UEFA maçı vardı ki(Marsilya olması lazım) uzun süredir öyle dominant bir bek performansı görmemiştim bizim takimda... Boey çöp ilan edildi ama öncesinde büyük bir potansiyel olduğunu belli etmişti benim korkum Jelertin baya baya sıradan bir oyuncu çıkması
Nasıl birşey çıkar bilememde , Trabzon Antep çok rahat transfer ederdi bu adamı, yönetimin yaptığı show hava çok boş, ben daha hala transfer yapmamış sayıyorum, net dominant bek ve 8 lazımdı, yedek 10 ve jelert sonraki işti

Ezequiel ile ilgili haber yapılıyorsa yine beklentiyi arttırmak içindir. Arjantinliler için genelde ilk durak italyadır. Çok çok iyilerse de preimier lig falan yaparlar... Hayal kırıklığı yaşamayın sonra...
bizim alabileceğimiz bir oyuncu değil bence. arjantinden topçu getirmek çok zordur, sağlam irtibatların yoksa adamı hoplatırlar

Gabriel sara ve ezequiel fernandez yalan.ayrica fernandezi soyleyen gala haber de yalancı bi hesap.

Nasıl birşey çıkar bilememde , Trabzon Antep çok rahat transfer ederdi bu adamı, yönetimin yaptığı show hava çok boş, ben daha hala transfer yapmamış sayıyorum, net dominant bek ve 8 lazımdı, yedek 10 ve jelert sonraki işti

O kadar da değil ya adamin 21 yaşında bir sürü prof. maçı var üstelik Sl'de de epey oynamis antepe trabzon'a düşmezdi ..

Biz fazla para verdik en büyük problem bu maalesef geçen yıl da sol beklerini 14e sattılar herifler kendince bir kriter oluşturdular topcularina bu yıl yine izlandali çocuğu 14e yollamışlar EPLye

20-25 milyon var ve çok iyi bi ortasaha gelecek 😊Allah'ın izniyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt