Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 Numara..
ADEM ZORGANE, AN EXPRESS ADAPTATION – JMG Football
Iyi topcu. Oyun stilini biraz Belhanda’ya benzetiyorum.

galatasaray taraftarının elin topçusuna bol keseden para saçma fantezisini anlamıyorum

championshipin orta sıra takımının 25 yaşındaki ve kariyerinde hiçbir şey olmayan oyuncusuna neden 20 milyon verelim

kerem aktürkoğlunum bırakın ligi şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi maçlarından videosunu yapıp 70 isteyelim o zaman
Chipteki en iyi takımı getir burada bocalar. Kalitesi çok düşük, kalitesizliği tempoyla kapatmaya çalışıyorlar

Benimki gibisi yok ya

Ben yaşlı adamlarından biriyim forumun. Özenle okurum , bazen koltuğumu veririm bir mesajla o kadar. Ama takımım dışında Sergen kardeşimin ayrıkları üzüyor beni. Önceleri de olmuştu demans değilsem. Üzülme Sergen kardeşim. Hepsi insana dair. Öldürmeyen güçlendirir…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jelert'in şu ana kadarki favori hareketi

burnuna DHA mikrofonu sokup "VAT U FİİL YYELERT! " sorusunu iplemeyerek yürüyüp geçmiş olması.

galatasaray taraftarının elin topçusuna bol keseden para saçma fantezisini anlamıyorum

championshipin orta sıra takımının 25 yaşındaki ve kariyerinde hiçbir şey olmayan oyuncusuna neden 20 milyon verelim

kerem aktürkoğlunum bırakın ligi şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi maçlarından videosunu yapıp 70 isteyelim o zaman
2 sene önce 10m a alınan ve performans vermiş adamı kaça alicaksin? Sanki 5m luk adama 20 verelim mi diyor forumdakiler?

Ben yaşlı adamlarından biriyim forumun. Özenle okurum , bazen koltuğumu veririm bir mesajla o kadar. Ama takımım dışında Sergen kardeşimin ayrıkları üzüyor beni. Önceleri de olmuştu demans değilsem. Üzülme Sergen kardeşim. Hepsi insana dair. Öldürmeyen güçlendirir…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mutluyum şu an abi,teşekkür ederim

Geçen seneki tadı, heyecanı yok ya nöbetlerin. Çok daha az takip eder oldum. Bitirdin be bizi Özbek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt