Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Bjk niye Martial'e gitmedi hayret
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi topcu. Oyun stilini biraz Belhanda’ya benzetiyorum.8 Numara..
![]()
Chipteki en iyi takımı getir burada bocalar. Kalitesi çok düşük, kalitesizliği tempoyla kapatmaya çalışıyorlargalatasaray taraftarının elin topçusuna bol keseden para saçma fantezisini anlamıyorum
championshipin orta sıra takımının 25 yaşındaki ve kariyerinde hiçbir şey olmayan oyuncusuna neden 20 milyon verelim
kerem aktürkoğlunum bırakın ligi şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi maçlarından videosunu yapıp 70 isteyelim o zaman
Tam ihtiyacımız olan orta saha bence kanks..Iyi topcu. Oyun stilini biraz Belhanda’ya benzetiyorum.
Benimki gibisi yok ya
bilerek hede hödö yorumu yapayım..8 Numara..
![]()
2 sene önce 10m a alınan ve performans vermiş adamı kaça alicaksin? Sanki 5m luk adama 20 verelim mi diyor forumdakiler?galatasaray taraftarının elin topçusuna bol keseden para saçma fantezisini anlamıyorum
championshipin orta sıra takımının 25 yaşındaki ve kariyerinde hiçbir şey olmayan oyuncusuna neden 20 milyon verelim
kerem aktürkoğlunum bırakın ligi şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi maçlarından videosunu yapıp 70 isteyelim o zaman
Daha kronik biri aranıyor olabilirBjk niye Martial'e gitmedi hayret
Şimdi ben de düşüncelere daldım reis yavbilerek hede hödö yorumu yapayım..
*ehem*
E 6 YAZIYOR ÜSTÜNDE ?
2 sene önce 10m a alınan ve performans vermiş adamı kaça alicaksin? Sanki 5m luk adama 20 verelim mi diyor forumdakiler?
Yabancı amerikan kız ismi bi de yaSara epey dandik gorunuyor
Mutluyum şu an abi,teşekkür ederimBen yaşlı adamlarından biriyim forumun. Özenle okurum , bazen koltuğumu veririm bir mesajla o kadar. Ama takımım dışında Sergen kardeşimin ayrıkları üzüyor beni. Önceleri de olmuştu demans değilsem. Üzülme Sergen kardeşim. Hepsi insana dair. Öldürmeyen güçlendirir…
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulan bir bakayim dedim ne yapmis diye , su ana kadar baktigim 500 topcudan en kotusu ozanin grafigiaynı ligin bir başka orta sıra takımının orta sahada performans vermiş oyuncusu
![]()
Ozan Tufan - Performans bilgileri 23/24
Güncel performans bilgileri Ozan Tufan (Trabzonspor) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr