Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+2 de kim oturacak tribünde eğer 2 orta saha alınacaksa biri Yusuf olur diğeri ?

Taraftarlarda biraz riyakarlik seziyorum.

Transfer transfer diye yangin yaptik ( ben dahil )

Adamlar getirdi iste bek oyuncusu.

Simdi biraz bekleseydik onu alirdik falan filan dememeliyiz

Oldu bitti artik 8 noya bakalim
Gelir gelmez hem oyuncuyu hem de taraftarları gaza getiriyoruz böyle yaparak, sonra en ufak hatasında herkes “abi Doue gelecekti işte” moduna giriyor. Kimsenin özgün fikri olmuyor. Zaten bu yönetimden daha iyi bir oyuncu alabileceklerini asla beklemiyordum. Ben baya sevindim şahsen.

Berk Göl: “Bugün itibariyle Wendel artık Galatasaray’ın hedefinde değil. Yaklaşık 20 milyon Euro bedele bile Zenit oyuncuyu satmıyor!”

Ali Ece: "Boey topu alıp alıp götürüyordu. Jelert sağına, soluna bakar. Takımla oynamayı sever. Sık sık çizgiye indiğinde ve kafasını kaldırdığında hep Icardi'ye atacağı topları göreceğiz. Takıma çabuk adapte olursa uzun yıllar Galatasaray forması altında izleyebiliriz"

Ali Ece: "Kopenhag kompakt oynuyordu. Bu da özellikle Galatasaray'ın Avrupa maçlarında çok işine yarayacak. Çünkü biz 70'den sonra oyundan düşen ve hatta bırakan Galatasaraylı oyuncular görüyorduk. Jelert savunmayı ayakta tutacaktır. Gidip gelmekten hiç üşenmez."

25 mil.€ teklif vermemiz değil de Wendel için bu teklifi vermemiz tuhaf geliyor bana. Çok izlediğimiz yakından tanıdığımız bir oyuncu olmadığı için tuhaf geliyor belki de, o paraya canavar gibi genç orta sahalar alınabilir Manu Kone için o teklif verilse alınmaz mı?

Berk Göl: " Anlaşıyorsun sonra telefonları açmıyor, sonra diyor ki biz özel uçak istiyoruz. Ona da okey diyorlar sonra yine telefonları açmıyor. Sonra diyor ki biz zam istiyoruz imza parası istiyoruz. Böyle bir süreç yaşandı Doue’de…"

🗣️Sinan Yılmaz: " Zenit, savaş var, UEFA men etmiş, Wendel oynamak istemiyor 20 milyon € teklif var ama adamlar satmıyor.

Galatasaray’da da, Yunus geçen sene “Ben gideyim” diyor. Tamam canım git. Berkan “Ben üzüldüm gideyim” diyor. Tamam git. Berkan dönmese şampiyonluğu kaçıracaktın belki adam son haftalarda attığı gollerle seni diriltti. Şimdi Emin Bayram ümit milli takımı yıldızı, alt yapındaki en parlak oyuncu, “Ben gideceğim” diyor. Tamam git.

Böyle bir kulüp yönetim şekli var mı?"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt