Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.286
- 58.428
- 3.383
wow
hy rios doru
samiyen deil
hy rios doru
samiyen deil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Palmeirası izlediğimde veiga ve endricke dikkat etmekten başkalarını görmüyordum. Gösterişli oynasa hatırlardımBu riosu turnuva harici izleyen var mı kendi liginde millet müptelası olmuş birden
yokpeki sizce bizim teknik ekibin ve scout ekibinin riostan copa america öncesi haberi var mıydı
Foruma günlük kolpa miktarını zerk edelim şöyle..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Kendi liginde oynamamış kiBu riosu turnuva harici izleyen var mı kendi liginde millet müptelası olmuş birden
Çöp demeyelim ama bahsedilen rakamların topçusu değil. 14 yabancılı kuralda tribünde oturtmak için 5-6 m euro mantıklı olabilirRİOS COPUNU BİZE KİTLİCEKLER
İlginç. Hani tamamen zıt, nasıl başarılıyor bu bilmiyorum. Bu yaz duyum konusunda çok karıştı işler, herkes farklı bir şey diyorGalatasaray, Richard Rios'a resmi teklif yaptı. (Spor Gecesi)
Sami Yen Haber: "Yalan"

Gereksiz hypelandı hiç içime sinmedi şahsenPalmeirası izlediğimde veiga ve endricke dikkat etmekten başkalarını görmüyordum. Gösterişli oynasa hatırlardım