Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rios’u istemiyorum gibi. Turnuva olmasa varlığından haberimiz olmayacak bir herif.
Beni heyecanlandıran konu oyuncunun direkt Futsal‘dan geliyor olması. Dar alanda baya baya fark yaratacak bir oyuncu gibi duruyor. Ben Yedder geldi aklıma gerçi o forvet ama dar alanda çok acayip işler yapabiliyor.

Bir de bilen bilir Futsal baya baya fiziksel bir spor dalı. Fizik gücü de iyi olabilir. Oyun aklı ne durumda hiç kestiremiyorum yanlız.

Rios gayet potansiyelli ama sağı solu belli olmayan ve istikrarsız biri,anladık.disipline ihtiyacı var ve belki biz doğru adresiz ama juveden gelse iyiydi melo gibi...

Reis kolombiyadan ortasaha çıkar mı sence? Ligleri çok hurra bir lig. Ben kolombiyadan bek ve kanat alırım sadece. Bizdeki sanchez gibi bazen de kaliteli atletik stoper çıkar. En son çıkacak şey ortasahadır bence

kolombiya demeyelimde
güney amerikadan her pozisyona topçu çıkar
valderama vardı kolombiyalı ortasaha
topçuoğlutopçuydu

Beni heyecanlandıran konu oyuncunun direkt Futsal‘dan geliyor olması. Dar alanda baya baya fark yaratacak bir oyuncu gibi duruyor. Ben Yedder geldi aklıma gerçi o forvet ama dar alanda çok acayip işler yapabiliyor.

Bir de bilen bilir Futsal baya baya fiziksel bir spor dalı. Fizik gücü de iyi olabilir. Oyun aklı ne durumda hiç kestiremiyorum yanlız.
Brezilyalilar bi maç cok iyi oynarken bi maç kötü mü ne demiş.17 maç döktürsun şampiyon oluruz yine

Rios istiyorsan 15ten aşağı bırakmaz kulübü. Adam copa amerikada finale çıkan takimin müthiş oynayan orta sahası, genc de olduğundan ucuza bırakmazlar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis kolombiyadan ortasaha çıkar mı sence? Ligleri çok hurra bir lig. Ben kolombiyadan bek ve kanat alırım sadece. Bizdeki sanchez gibi bazen de kaliteli atletik stoper çıkar. En son çıkacak şey ortasahadır bence
Adam brezilyada oynuyor knk palmeiras

Rios istiyorsan 15ten aşağı bırakmaz kulübü. Adam copa amerikada finale çıkan takimin müthiş oynayan orta sahası, genc de olduğundan ucuza bırakmazlar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

max 5 milyona bırakırlar
transferde başka rakip yoksa
t

Resmi teklif yapıldı - tamam

Peki kulübü ile anlaşma yakın mı bakalım? Resmi teklif yapılmış ve ve anlaşma zemini yakın ise kısa sürede bitmesi lazım yani.
Bu oyuncuyu milli takımda izledim orada gayet iyidi ama kulüp takım performansı iyi değil diyorlar. Milli takımda da pas tekiniği konusunda pek bir şey göstermedi yani Wendel vb. tarzından ziyade Ndiaye stili gibi gelmişti bana. 10 üstü vermezdim şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt