Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rios‘un hikayesi gerçekten çok ilginç ya. 19 yasina kadar futsal turnuvalarinda ve sokakta oynamış hep. O yaşlarda Brezilya dan Flamengo kendisini keşfetmiş ve denemeye davet etmiş. Oyuncu kulübü tanımadan Brezilya ya gitmiş. Denenmiş. Alınmış. Ağır bir diz sakatlığı geçirip 7 ay sahalardan uzak kalmış. Döndüğünde Brezilya ikinci ligine kiralanıp tekrar form yakalamış. Oradan Palmeiras‘a gidip Milli takıma çağırılmış.

Hem Palmeiras da hemde milli takımda „en sevilen oyuncu“ konumuna gelmiş. Baya da neşe kaynağı olmuş gittiği her yerde. Futboldan zevk alan hayattan zevk alan birine benziyor.
Hikayeyi birak, Bize yarar mi yaramazmi onu söyle guven veren kardes

Richard Rios u sadece Copa America da izledim lig maçlarında izlemedim ama iki şampiyonluğu var Brezilya'da.

Anket yaptiriyorlar haluklara, ankete göre oyuncu alacak yönetim sanki. Vecino olayi geldi aklima. Ona göre wendel hayirli olsun.

Iki dakikalik twitter videosundan adam degerlendirmek olmaz.Riosun ilk 11 oynadigi botafogo maci

Oyuncunun menejer pazarlamasi oldugu her halinden belli

Tete'nin dünkü sözleşme bilgilerinin çoğu yalanmış. En önemli 3.1 milyon imza parasının ödenmediği ve ödenmeyeceği normalde 1.1 önümüzdeki ay, 2 milyon Aralık ayında ödenecekmiş ama artık bu da ödenmeyecekmiş. Ceza olayını da Pana kontratına eklenmiş via Haluk Yürekli.

Ya rios sadece dedikodu.wendel olmadi zaten.mc tominay ve rabiot işte adaylar.fofana olsa keske

Demirbay-Rios.jpg

Rios'u bu forumda Copa Amerika izlerken baya beğendiğimi yazmıştım. CV'sini bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt