Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout ekibinin belirli bir süre izlediği bir oyuncuyu alalım. Rios’u izledilerse alalım. Menajer önerisiyle bu toplara girilmez.

Cenkin 17-18 de yaptığı 2 transfer

Belhanda-dinamo kiev-ukrayna-10m euro
Maicon-sao paulo-brezilya-8m euro

Şimdi yaptığı teklifler

Wendel-zenit-rusya-20m euro
Rios-palmeiras-brezilya-16m euro

Cenk biz senin kafanı çevirdiğin her yerdeyiz,arkandayız önündeyiz,her masanda her yerinde her zerrendeyiz

gelen adamı alabiliyoruz ötesi yok.. filtrele görürsün kimler kalıyor.. avrupanın en iyi liglerinden değiliz..

bütün analizler copa america'yı kapsıyor o yüzden bilemiyorum , brezilya liginde nasıl olduğunu yazsa keşke düzgün biri detaylı olarak twitterda.Yoksa copa americada herkes izledi yani ben de izledim ordaki adam 50mlik topçu ama işte tek turnuvalık olması çok yüksek , james de şov yaptı orda.Bizim böyle bir risk alma lüksümüz yok bence porto,benfica falan yapar bu işleri ama bizim tek kurşunumuz var zaten

Tete'nin dünkü sözleşme bilgilerinin çoğu yalanmış. En önemli 3.1 milyon imza parasının ödenmediği ve ödenmeyeceği normalde 1.1 önümüzdeki ay, 2 milyon Aralık ayında ödenecekmiş ama artık bu da ödenmeyecekmiş. Ceza olayını da Pana kontratına eklenmiş via Haluk Yürekli.
8 m euro kazanmış olduk yani böyle bakınca, yine de pay olmaması negatif ama onu da kabul etmezlerdi zaten, cezayı imza parasıyla biz verecekken Pana’ya sıkmışız gibi olmuş ama CAStan da dönebilir.

Parlarsa falan da yapacak bir şey yok 8 iyi.

Cebimizde 20 milyon var orta saha bulamıyoruz, kimsenin şüphe etmeyeceği soru işareti olmayan oyuncu bulmak zor mu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Illa 10 numara istiyorsak bari gerçekten çok iyi birini alalım

10-20 arası birçok adam var ama çoğu bu lige gelmek istemez zaten açık açık söylüyorlar.. sonra aaa bu 13 e gitmiş 15 e mi gitmiş.. buraya gelecek adam ismi bilinen biriyse söğüşleyecek..

Scout ekibinden geçmeden gelmez heralde oyuncu tek güvencem bu

14 milyonu peşin yatırmamız lazım bizde peşin para yok.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt