Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmiyor adam kabullen artık la bunlarında ikna etmesi imkansız
IMG_3283.webp

Rabiota basın parayı alın artık la elin rusyadan çıkmamıs adamına gelince 25 milyon bonservis 5 milyon maas 5 sene vermeyi biliyorsunuz. Rabiota gelince mi cebe akrep giriyor

Biz niye 30 ve 31 temmuzda coşkulu olacagiz,onu anlayamadım hala.fb elense dahi gırgır geçeriz ve biter.rabiot veya mc tominay haberi salıncak ve 4 ağustosa kadar gelecek mi acaba ikisinden beri :think:

Yukarıdaki mesajı yazıp tt deki antin kuntin hesaplara futbolu biliyor dersen karşına böyle çıkarım. Yönetici olduğum forumda kimseyi aşağılatmam burdaki çoğu insanın futbol bilgisi hepsine zekat verir ki burdaki çoğu yorumda gırgır şamatadır.

Hiç uğraşmadım hesaba girip 1-2 oyuncu ismi yazmak yetiyor yetersiz futbol bilgisini görmek için. O hesabı tolere edebiliyorsan burda vakit geçirdiğin insanları tolere etmeyi öğren kimse hakkında açık açık yargını yazma. Memnun değilsinde tutan yok. Futbol Profu hesabıyla ttde takılabilirsin.

Ben o hesabı takip bile etmiyorum paylaşmamın sebebi sadece o oyuncu hakkında bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm içindi burada Jelert transferinde bile kaç kişinin oyuncu hakkında analizini de paylaştım ama takip ettiğim hesaplar bile değildi senin sorunun ne amaçla sorduğun alenen belli olduğu için ben de evet biliyor dedim (futbolu bilen %1 dediğim için biri alınganlık yapacaktı muhtemelen) ki ben hiç takılmam öyle şeye kimseye de ispat etme gibi bir durumum yok ifutbolu biliyorum veya bilmiyorum diye isteyen istediği gibi düşünür saygı duyarım demek ki takıntı yapanlar da varmış. Ben zaten herkesi tolere edebildiğim için burdayım ki beni de tolere ediyolar yeri geldiğinde olayı farklı yöne çekmeye gerek yok.

Son düzenleme:
Şu arjantin’li ezequel fernandes yada mctominay’dan birini alıp gelsinler artık. Parası umrumda değil. Ne kadarsa versinler. Zaten her hâlukarda b.k edecekler parayı. Bari mantıklı bir risk alalım

Aslında o zamanlar Sergio iyiydi yav. Hatta ligin en iyisiydi orta sahada. Ligin 2. devresinden sonra düştü ve düşüş o düşüş.
O adam bize gelmeden önce düşüşteydi zaten. Paok'a kiralanmış birinden ne bekliyorduk, sürekli sağa sola kiralanan bir adamdı. Seferovic ve sergio saçma sapan transferlerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt