Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.875
- 22.627
- 1.388
Rios'u €16m'ye bırakırlarsa alıyoruzSelamlar dostlar var mi gelişme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rios'u €16m'ye bırakırlarsa alıyoruzSelamlar dostlar var mi gelişme
2 sene götürür diye düşünmüştük de 1 sene bile anca dayanıp tempo olarak dip yaptı. Kurtulma mevzusu da sözleşmeden dolayı.Geldiğinden beri 8 no arıyoz renktaş. Seneye nasıl kurtulacaz diye düşünüyorduk alırken.
ferdiden daha iyi bizim jiletBu Jelert tam Danimarkalı Ferdi ya
Enerjisi var gidiyor geliyor bindiriyor hevesi var
Çelimsiz ama ikili mücadeleye meraklı fakat tam beceremiyor
Solda da oynuyor hatta orada daha iyi diyen var
Ben zaten Ferdi'nin de topçuluğunu hiç beğenmiyorum
Belki önünde Ziyech'le oynarsa aynı Tadic'in Ferdi'yi adam etmesi gibi bir olay yaşanabilir
KurudukSelamlar dostlar var mi gelişme

EyvahNevzat Dindar: "Wendel transferinde Zenit'in inadı kırıldı. Galatasaray'ın oyuncuya teklifi bonuslarla 20 milyon Euro. Zenit, oyuncuyu kesinlikle satmıyoruz düşüncesinden döndü. Wendel, Galatasaray'a bir adım daha yaklaştı."
görcez olabilir ikisi de kötü gibi sanki ha?ferdiden daha iyi bizim jilet
Tam zamanında sattık
Valla güzel oyalıyorlar yönetim olarak bu konuda haklarını teslim etmek gerek. Daha dün Zenit 25 peşin istiyordu, 24 saatte ne oldu da inatları kırıldı acaba.Nevzat Dindar: "Wendel transferinde Zenit'in inadı kırıldı. Galatasaray'ın oyuncuya teklifi bonuslarla 20 milyon Euro. Zenit, oyuncuyu kesinlikle satmıyoruz düşüncesinden döndü. Wendel, Galatasaray'a bir adım daha yaklaştı."
Hiç iyi olmaz eşşek United tam Fb'nin malca isteklerine domalacak kulüpHaramilere kizdigimdan nöbete yazmiyordum ama bir haber vereyim
Ferdi > man united haberleri çıkabilir yakında(kaynağım ingiltereden)
ferdiden daha iyi bizim jilet
görcez olabilir ikisi de kötü gibi sanki ha?