Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiğinden beri 8 no arıyoz renktaş. Seneye nasıl kurtulacaz diye düşünüyorduk alırken.
2 sene götürür diye düşünmüştük de 1 sene bile anca dayanıp tempo olarak dip yaptı. Kurtulma mevzusu da sözleşmeden dolayı.

Bu arada biz bu sistemle çok 8 ararız. Öyle Fofana falan gelmedikçe.

Bu Jelert tam Danimarkalı Ferdi ya

Enerjisi var gidiyor geliyor bindiriyor hevesi var

Çelimsiz ama ikili mücadeleye meraklı fakat tam beceremiyor

Solda da oynuyor hatta orada daha iyi diyen var

Ben zaten Ferdi'nin de topçuluğunu hiç beğenmiyorum

Belki önünde Ziyech'le oynarsa aynı Tadic'in Ferdi'yi adam etmesi gibi bir olay yaşanabilir
ferdiden daha iyi bizim jilet

Bir ara bjk nin 3 milyonu vardı. Her transfere bunla gidiyorlardı.
Şimdi bizimkilerde de bir 20m var herhalde, Mctominay, Wendel vs kim denk düşerse 20 yi kapacak herhalde :crushed:

Forumda hiçbir isim hiçbir şartta beğenilmiyor çok enteresan. Güney Amerikadan gelsin o fiyatlara ordan gelir deniyor, " Ne olacağı belli olmaz ordan topçu alınmaz, risk var" cevabı geliyor. Avrupada isimli oyuncu alalım deniyor, "Haklı olarak o oyuncu buraya gelmez deniyor". Ofansif olanların defansif defansif olanların ofansif eksiklikleri görülüyor. Forumun herhangi bir oyuncu hakkımda mutabık kalması mümkün değil gibi. Prime Modric falan anca keser o derece yani. Gerçi onu da beğenmeyenler çıkabilir çok cılız diye neyse.

Nevzat Dindar: "Wendel transferinde Zenit'in inadı kırıldı. Galatasaray'ın oyuncuya teklifi bonuslarla 20 milyon Euro. Zenit, oyuncuyu kesinlikle satmıyoruz düşüncesinden döndü. Wendel, Galatasaray'a bir adım daha yaklaştı."
Valla güzel oyalıyorlar yönetim olarak bu konuda haklarını teslim etmek gerek. Daha dün Zenit 25 peşin istiyordu, 24 saatte ne oldu da inatları kırıldı acaba.

Haramilere kizdigimdan nöbete yazmiyordum ama bir haber vereyim
Ferdi > man united haberleri çıkabilir yakında(kaynağım ingiltereden)
Hiç iyi olmaz eşşek United tam Fb'nin malca isteklerine domalacak kulüp

Oysa bir sezon daha geçse herkes bu herifin ne mal olduğunu anlayacak gelecek max teklif 7-8m olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt