Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayman Kari’yi mayıs gibi söylemiştim +2 olarak almayı kesinlikle değerlendirmek lazım.

Tavanı çok yüksek
Böyle oyunculara gitmemiz lazim. Son 3-4-5 yil bundesliga kulübler fransadan genc potansiyelli topculari kapiyor. %80-90 hepsi tavan yapti. Cok nadir cop cikan oldu.

Kari‘nin 1 yil kontrati kaldi, psg nin orta sahasi yildizlar dolu, süre almasi baya zor. Böyle transferler cok da zor olmamali... tabii oyuncuyu ikna etmek önemli, okadarinida becersinler bi zahmet.

Fransiz topcularin zaten piyasasi herzaman var, tutmazsa en kötü ilerde asagi yokari ayni rakamlara yine sutlarsin.

At bakam statsları

Seneye sözleşmesi bitiyor ya 5 m euroya bağlarsınız, açıkçası almamak mallık.
1722075229234.webp

bu çocuk 2 seneye gelişimini devam ettirirse mükemmel bir ortasaha olur

Biri yönetime Ayman Kari diye bi oyuncu var söylesin, bizimkilerin haberi bile yoktur.

Dun paylastigim deplasmanda oynadiklari macin performansiydi. Bu ic saha mac performansi. Baya iyi oynamis.

Ilkyari sagbek,ikinci yarı solbekte gayet iyi oynamis,ne tuhaf bi cocuk.doku ve de bryuneu bikac kere durdurup,sonra bi de de bryune calim atıp yürümüş gitmis....bire birde rakibin önüne geçip faul alması önemli meziyet.scout arkadaşın dediği gibi en çok faul alan savunma oyuncusu olur burda

Biraz Liverpool forumunda gezdim de onlar bizden daha çok fakir muhabbeti yapmakta. Gündemleri; birini alabilmek için oyuncu satmak. Arabistanı beklemekteler. Salah veya Diaz satılabilirmiş. Barış'la ilgili hiç bir şey göremedim.

Screenshot Capture - 2024-07-27 - 13-21-23.png

8 sene şamp oluruz
Ama yine 8 numara alamayız gibi durmahta

Şu anda bizim takım yapımıza en uygun oyuncu açık ara McTominay, ortahada ihtiyacımız olan herşeyi karşılıyor.

Defansif açıdan ortasahada pres gücüne, hava topu hakimiyetine ve merkez santraforla kontralarda kucağa alıp eşleşecek fizik gücüne sahip tek topçu McTominay,

Hücumda hem 8 hem 10 no oynatabiliriz hücum gücümüzü düşürmez. Avrupa maçlarında mertens yerine oynar orta saha da eksilmeyiz süper ligde 8 no oynar merkezden gol katkısı verir hücum anlamında bizi geri bırakmaz.

Üstelik kulüp kültüründe britanyalı topçular hep iş yapmıştır Friedel Souness gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt