Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan buruk 6 7 cm topuklu giyiyor
Boey gitmek istemese iyiydi..Jelert’in ne olduğu 5-10 maça anlaşılır.
Scoutibo denilen herifin bahsettiği adam Carvajal, Jelert değil.
Mustafa Demirtaş’ın yaklaşımı da gayet makul hepsi veri tabanlı zaten.
Bizim gibi önde oynayan takımda yapması gereken geçiş savunmak ve dönüşlerde bire bir kaldığında çalım yememek, ikincisinde zayıf gözüküyor.
Hücumda da sürekli boşluk kovalaması gerekiyor ki bunu yapacağını düşünüyorum.
Arka direk ortalarında da rakipler zorlayabilir hava topunda zayıf olduğu için, Boey bu konuda da inanılmaz bir adamdı.
bunun mevzumuzla ne alakası var şimdiuno dos tres cuatro cinco seis siete ocho
gibi nöbet
Penisleri dikkate almıyorumbunun mevzumuzla ne alakası var şimdi
raporlandın güzelim hayatta başarılarPenisleri dikkate almıyorum
Yani iyi yönleri de olsa daha iyi olurdu, sanki oyuncu leṣ gibi oldu öyle degerlendirme oluncaGeçiş savunması ve hücum yönüyle ilgili olumsuz bir şey yazmadımki.
Gecen sezon 1kere gulmeyen adam habire guluyor simdi. Oynarkende daha istekli
Bu sezon ligi kucagina alacak belli oldu
Linnes gibiyse iyi kazık yedik demektir.Jelert hakkinda cok fazla konusmaya gerek yok, orta seker bek, ne cok kötü ne cok iyi. Linnes gibi performans bekliyorum. Malesef biraz overpaid oldu.
linnesten çabuk ve hızlı reis o kadar da değilLinnes gibiyse iyi kazık yedik demektir.
5m verene satar bizim beceriksiz yönetim. Dua edelimde ziyeche iyi kontrat öneren bi teklif gelmesinşu adam giderse çok büyük güç kaybedeceğiz inş satma işlerine girmezler
önemli olan maaş işi işte, araplar şak diye gel 10 m dolar maaş derse napacaz5m verene satar bizim beceriksiz yönetim. Dua edelimde ziyeche iyi kontrat öneren bi teklif gelmesin