- 3 Haziran 2015
- 56.742
- 65.878
- 4.143
Boca bağladık iyice
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
linnesten çok daha iyi savunma ve daha sert yumuşak değil rakibe yapışırlinnesten çabuk ve hızlı reis o kadar da değil
Mustafs Denizli, Linnes'i Avrupa'da fenere karsi iyi oynadigi icin aldiydi. Yani hic bilinmeyen oyleisne alinmis bi topcu degildi. Bi tonda para verdik o donem3 gore.Linnes'i Norveçten aldık Jelert'i Kopenhag'da şampiyonlar liginde 11 maç ve 6 eleme oynamış olan oyuncuyu aldık bu çocukla Linnes'i filan kıyaslanmaz.
Yedek için demiş.oliveira gitmeden orta saha alamayacagimizi soylemistim
65 üstadTv kac inch bro
gel artık
Her Ss'te televizyonun Yaprak gibi uzuyo ulan
Sag bek bekledik jelert geldi derken neyi kastettin anlamadım .Jelert düzenli oynayan bir sağ bek.Sag bek kimi bekliyordun mesela.Gueue gelse onada tukaka.Bence bize gelmeyi isteyenler savaşanlar kazanıyor.Bu hikayenin sonunu daha önce izledik hep beraber
Sol beksiz, forvetsiz , orta sahasız sezonlar yaşadık ve Avrupa’da bunun acısını çektik
Mevcut yönetim beni korkutuyor, mesela 2 aydır sağ bek bekledik jelert geldi
AWB,Mazroui falan beklesek derim ki zor transfer şartlar anca oluşmuştur
3 ay bekleyip orta sahaya vecino,ndombele tarzı bir transfer yaparsak koca sezonu mahvederiz
İş dursun olunca olmaz diyemiyorum, çok uzadı bu mevzu 1 hafta sonra süper kupa 2 hafta sonra lig başlıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sag bek bekledik jelert geldi derken neyi kastettin anlamadım .Jelert düzenli oynayan bir sağ bek.Sag bek kimi bekliyordun mesela.Gueue gelse onada tukaka.Bence bize gelmeyi isteyenler savaşanlar kazanıyor.