Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.162
- 17.840
- 2.228
wendel yine asist yaptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalışıyor mu hala bilmiyorum.Bu herif GS TV'de çalışmıyor muydu niye duyum veriyor
Daha önce buraya da yazmıştım. Geçen sene hezze ve zalazarı ikilisini toplam 10 milyona Euro’ya alabilirdik. Bu sene sadece birinin bile kapısını 20’den açarlar. Geçen sene beni en çok şaşırtan transferlerin başında geldi hezze-oly.Santiago Hezze nasıl olur acaba? Olympiakos almış geçen sene.
getirecek olsalar sag beke clauss'u cekerlerdiŞimdi de 20-25 milyon eurolar en iyisi için bekliyoruzlar havada uçuşuyorken gidip
kuzeyden unkown bir orta saha gelirse veya
Para değil akıl transferi diye kadayıf olmuş topçular getirilirse diye beklemiyor değilim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de öyle düşündüm de kamptan fotoğraflar paylaşmış. Halen çalışıyor sanırımHala gstv'de çalışıp duyum işine de girmemiştir ya. Öyleyse rezalet çünkü. Kendi çalışanın kulüp içinden bilgi veriyor saçmalığa bak.
Orhan ağabey jelert'e analiz yapmış
Çok geç kaldık coook.Neyi beklediler çok merak ediyorum.Sezon biter bitmez bu iş bitirilecektiCiddi tek kaynak yok
wendel yine asist yaptı
bu wendel harbi çok iyi topçuymuş umarım alırızŞaka gibi bizle ismi geçenleri performansı tavan yapiyor.fernandez gol wendel asist
Kaka aynı kalmış, Rooney çökmüş
İyi topçu ama bence biz onu almayacağız o maliyetlere iki orta saha alırız.bu wendel harbi çok iyi topçuymuş umarım alırız