Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu lamine camara’da daha bir yere gitmedi sanırım. Monaco fofana yerine alacak diyorlardı. Fofanada şimdilik kalmış gözüküyor.

15-20 arasına alıp muazzam katkı verdikten sonra 2 katına satacağın adamlardan biri de Lamine camara mesela. Yani şu paralara alınacak o kadar potansiyel var ki

Sağlam bir kazık yemezsek ligin ilk maçına yeni orta sahamız yetişmez bence umarım da yetişmez kazık girecekse iki üç maç takim idare etmeli.

Kime gitsek 20-30 sözde adamları da tanıyan olsa bari.

Bence bizim taraftar yorumlarında da sorun var Ezequel Fernandes 109 maçta 2 gol 4 asist yapmış süper adam Richard Rios Copa Amerika'da final oynamış Balon diyoruz.Jelert sağ bek olmasına rağmen gol ve asistlerini yetersiz buluyoruz.Tam olarak taraftar da ne istediğini bilmiyor.

Rios ve Fernadez’in videolarını izledim. Rios iyi görünüyor. Fizikli, güçlü, basıp alıyor, top sürüyor. Ama teknik anlamda Fernandez kadar ayaklarına hakim değil. Yanından bile geçemez hatta. Fernandez’in savunma şekli Torreira gibi. Cımbız, çengel gibi bir adam. Yaşının da genç olması ve istikrarı olması açısından Fernandez’e daha olumlu bakıyorum. Keşke bu profilde birini getirseler.

Teknik adamların olmadan bir halt olmaz, şu tempo olayının bokunu çıkardınız ya futbol sadece böyle bir olay değil.

Kapanan takım olmadığın sürece teknik seviyen yüksek olmak zorunda.
Elde teknik oyuncular var takımı çekip çevirecek tempolu adam sayısı az

Ziyech mertens ve ikardi tekniği ıqyu kaliteyi karşılıyo,nelson dengeyi,köhn neyi karşılıyo onu tam anlayamadım henüz

Tempoda sançez jelert toreira ve barış var

4 adamla avrupada kimseyle çarpışamayız

Bizim oyuna herşeyden evvel tempolu oyuncu gerekiyo gerisi sonra gelir okanball buna mecbur bırakıyor bizi

Yaklasik 5-6 tane analiz izledim jelert icin.

Fena kazik yedik galiba.

Hepimizi göt etmen dilegiyle @jelert

Orhan Uluca analizlerini beğeniyorum bana kalsa kulüp bünyesinde olmalı umarım Jelert konusunda yaniliyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt