Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iyi güzelde tiviti atanın nickinde 1905 var

taglerinde GS chelsea Boston celtics var.

"teklif yaptı" kısmına inanasım gelemdi o yüzden.

hatta bu isim nerden pörtledi bilmiyorum - ilgimiz olduğunu vs kim düşürdü fikrim yok.

ama düşük maaşla epey iş çözebilen adam umudu veren bir profil

wendele 40-50 M arası bütçe bağlayacığna - bu çocuğa max 20 bağlarsın , olmadığında da pazarlayabilirsin istesen.

Bence bizim taraftar yorumlarında da sorun var Ezequel Fernandes 109 maçta 2 gol 4 asist yapmış süper adam Richard Rios Copa Amerika'da final oynamış Balon diyoruz.Jelert sağ bek olmasına rağmen gol ve asistlerini yetersiz buluyoruz.Tam olarak taraftar da ne istediğini bilmiyor.
Karizmatik oluyorlar

Sanirim bok gibi bi adam aldik
yok be yaw.

orhan uluca oyuncuyu doğru profil olarak buluyor. genel görüş olarak beğenmiş transferi. her oyuncu gibi illa ki eksi yanları var sonuçta 21 yaşında, gelişime açık bir oyuncu. onlardan da bahsetmiş doğal olarak.

Bence bizim taraftar yorumlarında da sorun var Ezequel Fernandes 109 maçta 2 gol 4 asist yapmış süper adam Richard Rios Copa Amerika'da final oynamış Balon diyoruz.Jelert sağ bek olmasına rağmen gol ve asistlerini yetersiz buluyoruz.Tam olarak taraftar da ne istediğini bilmiyor.
Rios’a balon denilmiyor, istikrarlı mı, sezon geneline yayabilir mi performansını konusunda şüpheler var çünkü haziran başında sıradan bir adamken turnuvada 5 maçla 20 m euro istenilen bir adam oldu bir anda.

Palmeiras taraftarları bile 10a bırakılmasına okayler.

Fernandez dediğin adam genç ve Boca’nın orta sahası, 2-3 senedir düzenli oynamış, üst seviye transfer yapacağı belli, Arjantin u-23 kadrosunda, zaten hype’ı varmış yani öncesinde de.

Jelert’i de sorgulamamız normal, gol asist vs önemsiz, eğer savunması ve ikili mücadele, bire bir yönü zayıfsa komisyon transferi denilmesi 1 ayı bulmaz.

Birkaç gün takip edemedim de bu E. Fernandez için kaynak var mı yoksa istek babında mi konuşuluyor?

Pek görülmüş iş değil, Güney Amerikalı ve özellikle Arjantinli genç topçu almamız sanırım bir Carusca var benim bildiğim o da tutmadı zaten

iyi güzelde tiviti atanın nickinde 1905 var

taglerinde GS chelsea Boston celtics var.

"teklif yaptı" kısmına inanasım gelemdi o yüzden.

hatta bu isim nerden pörtledi bilmiyorum - ilgimiz olduğunu vs kim düşürdü fikrim yok.

ama düşük maaşla epey iş çözebilen adam umudu veren bir profil

wendele 40-50 M arası bütçe bağlayacığna - bu çocuğa max 20 bağlarsın , olmadığında da pazarlayabilirsin istesen.
Hesap gsli birinin hesabı zaten. Haberi kendi kendine sıkmıştır. Kaynak yok bir şey yok.

Bu nasıl bir fırıldak bir herif yav

Bu kadar güç ve zenginlik içinde nasıl bu kadar duruşunu kaybedip bu şekilde davranabiliyor anlamıyorum.

Kesinlikle sağlıklı bir insan psikolojisine sahip görünmüyor. Açıklamalarını gördükçe daha kötüsü olamaz diyorsun ama daha da kötüsünü söyleyebiliyor. Konuştukları ve yaptıkları o kadar çekişkili ki kontrolü kaybettiğini görebiliyoruz.

Sadece kendi başına tüm TFF yönetimlerden çok daha fazla zarar verdi futbol iklimine.

Elde teknik oyuncular var takımı çekip çevirecek tempolu adam sayısı az

Ziyech mertens ve ikardi tekniği ıqyu kaliteyi karşılıyo,nelson dengeyi,köhn neyi karşılıyo onu tam anlayamadım henüz

Tempoda sançez jelert toreira ve barış var

4 adamla avrupada kimseyle çarpışamayız

Bizim oyuna herşeyden evvel tempolu oyuncu gerekiyo gerisi sonra gelir okanball buna mecbur bırakıyor bizi
Teknik olmayan sadece fizik kalitesi yüksek olan orta saha değil ihtiyacımız.

Dengeli bir adam olmalı daha çok. Mobil olması önemli ama kreatif de olmalı Scott gibi acayip tempolu birisi değilse.

Ben bu çocuğu sevdim.

Ekli dosyalar

• IMG_20240727_185246.webp
    IMG_20240727_185246.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt