Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik olmayan sadece fizik kalitesi yüksek olan orta saha değil ihtiyacımız.

Dengeli bir adam olmalı daha çok. Mobil olması önemli ama kreatif de olmalı Scott gibi acayip tempolu birisi değilse.
Orası öyle zaten ben öncelik sırası açısından söyledim ilk özelliğinin tempolu olması gerektiğini

1000009838.webp

Bu Fernandez umarım "PULGAR" gibi çıkmaz. Onun içinde böyle yorumlar yapılıyordu.

Izledim simdi onde baskida ve topla cıkıslarında etkili olacaktır ama savunmasını çok begenmedim tek hamlede alamadıgında boey gibi geri dönsede kaleye yaklastirabiliyor , fizikli oyunculara karsi sorun yasayabilir 1 e1 lerde iyi degil dedi zamanla ayagı daha yere saglam basan biri olabilmeli okan hocayla dedi hucumunun press acısından onde top kesme vs defansına oranla daha çok durdu @Cafer Güney

Davinson'u yalnız 1 şekilde Zenit'e satmak olmaz yanında Abdülkerim'i de satalım başka 1 stoper aramasınlar yav :D

Rios’a balon denilmiyor, istikrarlı mı, sezon geneline yayabilir mi performansını konusunda şüpheler var çünkü haziran başında sıradan bir adamken turnuvada 5 maçla 20 m euro istenilen bir adam oldu bir anda.

Palmeiras taraftarları bile 10a bırakılmasına okayler.

Fernandez dediğin adam genç ve Boca’nın orta sahası, 2-3 senedir düzenli oynamış, üst seviye transfer yapacağı belli, Arjantin u-23 kadrosunda, zaten hype’ı varmış yani öncesinde de.

Jelert’i de sorgulamamız normal, gol asist vs önemsiz, eğer savunması ve ikili mücadele, bire bir yönü zayıfsa komisyon transferi denilmesi 1 ayı bulmaz.
Bende Fernandezin alinmasini istiyorum bu arada ama Rios(maliyetden bağımsız söylüyorum) Güney Amerika pazarına girdiğimiz zaman ki bence yıllardır girmememiz hata her zaman bu risk olacaktır.İsin mali kısmına gelirsek bu yönetim herşeyden önce geç kaldı o yüzden bir yere para bayilacaklar.Okan hoca nin Riosu izlediğini dusunuyorum. Ezequel Fernandez ise alabileceklerini gectim oyuncuyu Okan hoca soylemediyse bizim scout felan tanimiyodur bile.Bu arada sizin yorumlarınızı çok değerli buluyorum farklı bir bakış açınız var.

Davinson zeniti zaten takıp ediyodu,wendelin asistini beğenmiş diye koydum resmi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt