Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu da kolpa di mi

Demirtaş kolpa, Uluca Kolpa, başka?

2-3 negatif tarafı konuştu ama genel olarak pozitif konuştu. İlk olarak fiziğini biraz güçlendirmeli, zamanlama hataları yapabiliyor ve hava hakimiyeti negatif olarak bahsettiği noktalar. Ön alan presine uygunluk, enerji, top sürme becerisi, vizyonu, yapışkan savunması, sezgisi de övdüğü özellikleri idi kendisinin. Genel olarak GS'nin oyununa uygun ve iyi katkı verecektir ilk senesinde bazı hatalar yapacaktır bu zamanlama ve bazen cengaverliği yüzünden dedi ama bunlar geliştirilecek özellikler dedi. Bir de karakter olarak neşeli bitiymiş, sinecek bir karakteri yokmuş sanırım. Bonservisi içinde gayet normal dedi ama maaşını yanlış biliyor kendisi.

Rios ve Fernadez’in videolarını izledim. Rios iyi görünüyor. Fizikli, güçlü, basıp alıyor, top sürüyor. Ama teknik anlamda Fernandez kadar ayaklarına hakim değil. Yanından bile geçemez hatta. Fernandez’in savunma şekli Torreira gibi. Cımbız, çengel gibi bir adam. Yaşının da genç olması ve istikrarı olması açısından Fernandez’e daha olumlu bakıyorum. Keşke bu profilde birini getirseler.
Okan Suat ikilisi gibi olur , torreira, Fernandes

2-3 negatif tarafı konuştu ama genel olarak pozitif konuştu. İlk olarak fiziğini biraz güçlendirmeli, zamanlama hataları yapabiliyor ve hava hakimiyeti negatif olarak bahsettiği noktalar. Ön alan presine uygunluk, enerji, top sürme becerisi, vizyonu, yapışkan savunması, sezgisi de övdüğü özellikleri idi kendisinin. Genel olarak GS'nin oyununa uygun ve iyi katkı verecektir ilk senesinde bazı hatalar yapacaktır bu zamanlama ve bazen cengaverliği yüzünden dedi ama bunlar geliştirilecek özellikler dedi. Bir de karakter olarak neşeli bitiymiş, sinecek bir karakteri yokmuş sanırım. Bonservisi içinde gayet normal dedi ama maaşını yanlış biliyor kendisi.
Bu Jelert’e BAY gibi kas basmak lazım. Zaten bayağı hızlı oyuncu, bir tık kaybetse bir şey olmaz

Bir kaç güvenilir diyebileceğimiz kaynakta son 1 saatte yazmış benzer şeyler. Sanırım Wendel’i 25’e yakın bir para verip alacağız

Galatasarayın bir PR şirketi ile çalışıp bu fbnin algı machinerisi ile savaşmadı lazım diyeceğimde bizimkiler PR ne onu bile bilmiyordur!

Bunların bir PR şirketiyle çalıştığı çok bariz

bütün muhalif bol takipçili X siteleri bunlara çalışıyor
gsli adminleri olanlar bile aykırı gibi t24 gibi
ne deseler oradan gündem yaratıyorlar

de işte bizim yönetim OR ne onu bile bilmiyordur :)
macun medyayı kullanıyorlar. Nişantaşı üniversitesinin apartmandan bozma medya akademisi ile ikişkili bölüm

Zaniolo geldiğinde yüzlerce analiz paylasilmisti burda yok altın çocuk yok altın göt bilmem ne şöyle ıssız insanların laflarına kanmayın oyuncuları sabırlı bir şekilde kendiniz izleyin yoksa ön yargılı davranirsiniz

Ben spesifik olarak bu noktadan bahsediyorum, adamın bire biri kötüymüş ve bizim savunmacıların en çok karşılaştığı durumlardan birisi o. Ne hikmetse sürekli aksini iddia eden kişiler çıkıyor. Adamın savunmada yaptığı tek iyi iş, geri koşuları yapması ve çabuk olması, hava topu ile kanat savunmasında kötü demiş herkes ki içerde City maçında çok beğenmiş olmama rağmen (canlı izlemiştim), bizim Kopenhag gibi kapanan bir takım olmadığımızı, öyle yerleşmiş bir kademe mantığımız da olmadığı için mevcut defans oyuncularımızın sıklıkla birebir kaldığını, Kopenhag'da bunu pek yaşamadığını belirtmiştim.

Oyuncunun tabii ki iyi yönleri var ama bu maliyete girip bir de gelişimini bekleme mantığıyla yaklaşamayız onu solda yapabilirsin çünkü Köhn'ün total maliyeti maaş dahil 5 milyon euroydu.

15 m euro maliyete giriyorsan ilk günden katkı almalısın ve sana ilaç olmalı.

Bu Jelert’e BAY gibi kas basmak lazım. Zaten bayağı hızlı oyuncu, bir tık kaybetse bir şey olmaz
BAY kadar olmasa da güçlenmesi gerek. 21 yaşında zaten güçlenecektir de Nelsson'un ilk bize geldiği zamanla 6 ay sonrası sonra 1 sene sonrası ciddi fark vardı mesela.

Zaniolo geldiğinde yüzlerce analiz paylasilmisti burda yok altın çocuk yok altın göt bilmem ne şöyle ıssız insanların laflarına kanmayın oyuncuları sabırlı bir şekilde kendiniz izleyin yoksa ön yargılı davranirsiniz
Zaniolo konusunda söylenenler yanlış değildi ki zaten. Ama onun Türkiye'ye transferine sebep olan nokta yüzünden buralara geldi. O da mental sorunları.

Bize geldikten 3 ay sonra tekrar aynı sorunlara döndü. Roma'dan kopmasına sebep olan da buydu. Aşağı doğru hızla çakılıyor. Atalanta da istenileni veremezse kaybolup gitmesi çok uzak ihtimal değil.

abi simdi zeka ile ilgili bir sey diyecegim ve ihrac edilecem forumdan

lan benfica porto gibi bir oyuncudan min 50 milyon euro kaldiran bir takim sana oyuncusunu 10-15 milyona birakir mi?

aptal aptal isler yemin ediyorum ya
Bunu bırakırlar o patlamayı yapamadı, zaten bir kere umudu kestiklerinde getafeye kiraladılar dönüşünde bir yükseliş göstermişti tine stabile dönmüş. Tam %50sine 5 verelim bize de verin kıvamında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt