- 18 Eylül 2018
- 15.637
- 11.982
- 1.473
Kohn ayrıca o şekilde çıkışlarında topu garip şekilde kaptirarak kontra bile yediriyor.HAzirlik maçında da bir kaç kez yaptı malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdilik mi yanlış isim? Gelişip doğru bir oyuncu olamaz mı? Oyuncu çok genç. Bizim oyuncuların bir çoğunun bu yaşta daha ismini cismini bilen yoktu. Mesela kaç kişi Barış için bu kadar önemli bir oyuncu olacağını tahmin etmiştir? Ben dahil.jelert yanlış isim
Avatarindaki adam mads mikelsen migunduz forumdan ciktim konu jelertin defolariydi.
Aksam foruma girdim hala aynı konu.
Salın olm şu cocugu biraz, birakin maca ciksin bi izleyelim :d
Formalarımız satışta
Destek olalım kahpe bizansı yenelim
Konuşacak oyuncu yok diye oluyor. 1 tane oyuncu aldık diye böyle oldu. Şöyle 3-4 transfer yapsak bu kadar takılmazdıkgunduz forumdan ciktim konu jelertin defolariydi.
Aksam foruma girdim hala aynı konu.
Salın olm şu cocugu biraz, birakin maca ciksin bi izleyelim :d
Özele neden bakmıyonJelert sadece bir isim.
gelişebilir ama çok eleştiri alacagı kesin. beni düşündüren mental açıdan guclu olup olmadıgı.Şimdilik mi yanlış isim? Gelişip doğru bir oyuncu olamaz mı? Oyuncu çok genç. Bizim oyuncuların bir çoğunun bu yaşta daha ismini cismini bilen yoktu. Mesela kaç kişi Barış için bu kadar önemli bir oyuncu olacağını tahmin etmiştir? Ben dahil.
Yakin arkadaslarim hannibal da derAvatarindaki adam mads mikelsen mi
Formalarımız satışta
Destek olalım kahpe bizansı yenelim
Kimsenin ayağına gitmem kardeşılgındayım beyşehire geçiyorum biran varsa kap gel
Kaplıcalara girdin umarım.ılgındayım beyşehire geçiyorum biran varsa kap gel